Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑποστολή Γερμανών δημοσιογράφων στη Ζάκυνθο
Προώθηση προορισμού

Αποστολή Γερμανών δημοσιογράφων στη Ζάκυνθο

Προβολή της Ζακύνθου και της Κέρκυρας από Γερμανούς δημοσιογράφους και μία Ελβετίδα blogger, που επισκέφθηκαν τα δύο νησιά του Ιονίου.

Από 10 ως 15 Μαΐου 2017 επισκέφθηκαν τη Ζάκυνθο οι δημοσιογράφοι Irina και Inna Hemme, στο πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την Marketing Greece.

Σκοπός την εν λόγω δημοσιογραφικής αποστολής είναι η επιμέλεια και σύνταξη ολοσέλιδου αφιερώματος για τη Ζάκυνθο. Το δημοσίευμα πρόκειται να αναρτηθεί στην εφημερίδα “BZ am Sonntag” (200.000 αντίτυπα) και στην ιστοσελίδα bz-berlin.de (3,2 εκατ. μοναδικοί μηνιαίοι επισκέπτες).

Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της Ζακύνθου μέσω θαλάσσιας κρουαζιέρας όπου και είδαν τις Γαλάζιες σπηλιές, το Ναυάγιο, το Μαραθονήσι, τις σπηλιές στο Κερί, καθώς και τις παραλίες Μαραθιάς, Μυζήθρες, Καρακονήσι, Πόρτο Ρόξα και Λιμνιώνας. Επίσης φωτογράφησαν διάφορα σημεία ενδιαφέροντος, όπως το Κάστρο της Μπόχαλης, αλλά και πανοραμικές λήψεις από το σημείο, τη Γέφυρα στο Αργάσι, την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου κ.ά.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ευχαριστεί θερμά:
Για τη φιλοξενία το ξενοδοχείο Sentido Louis Plagos Beach,
για τη δωρεάν διάθεση οχήματος την εταιρεία Eurohire,
για την ημερήσια κρουαζιέρα την εταιρεία Luxury Island Events και
για τα αεροπορικά εισιτήρια την Aegean Airlines

Επίσης, στην ιστοσελίδα της η Ελβετίδα blogger Ellen Gromann, δημοσιεύει αφιέρωμα στην Κέρκυρα, την οποία και επισκέφθηκε από 27 Απριλίου έως 2 Μαΐου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024