Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουρισμού

Συνάντηση της Έλενας Κουντουρά με το Προεδρείο του Hellenic American Institute

Τατιάνα Ρόκου - 18 Μάιος 2017, 11:23

Η υπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου American Hellenic Institute για το πρόγραμμα των υλοποιούμενων δράσεων του υπουργείου, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής κίνησης από ΗΠΑ το 2017.


Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στο υπουργείο με τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου American Hellenic Institute, Nick Larigakis και αντιπροσωπεία του ΑΗΙ, στο πλαίσιο επίσκεψης τους στην Ελλάδα.

Στην εθιμοτυπική συνάντηση, η υπουργός ενημέρωσε για το πρόγραμμα των υλοποιούμενων δράσεων του υπουργείου, με στόχο την  περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής κίνησης από ΗΠΑ το 2017, σε συνέχεια της αύξησης την τελευταία διετία και για το στοχευμένο πρόγραμμα προώθησης και προβολής.

Αναφέρθηκε στον ενεργό ρόλο των Ελλήνων της Διασποράς, που αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού διεθνώς, και ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του ΑΗΙ για το ενδιαφέρον τους και την συμβολή τους στην προώθηση της Ελλάδος στις ΗΠΑ.

Ο  πρόεδρος του ΑΗΙ εξήρε το έργο του υπουργείου για την αξιοποίηση των ευκαιριών ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού  και εξέφρασε την υποστήριξή του στην ενδυνάμωση της παρουσίας της Ελλάδας στην αμερικανική αγορά και την προώθηση νέων συνεργασιών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top