Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση της Έλενας Κουντουρά με το Προεδρείο του Hellenic American Institute
Υπουργείο Τουρισμού

Συνάντηση της Έλενας Κουντουρά με το Προεδρείο του Hellenic American Institute

Η υπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου American Hellenic Institute για το πρόγραμμα των υλοποιούμενων δράσεων του υπουργείου, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής κίνησης από ΗΠΑ το 2017.

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στο υπουργείο με τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου American Hellenic Institute, Nick Larigakis και αντιπροσωπεία του ΑΗΙ, στο πλαίσιο επίσκεψης τους στην Ελλάδα.

Στην εθιμοτυπική συνάντηση, η υπουργός ενημέρωσε για το πρόγραμμα των υλοποιούμενων δράσεων του υπουργείου, με στόχο την  περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής κίνησης από ΗΠΑ το 2017, σε συνέχεια της αύξησης την τελευταία διετία και για το στοχευμένο πρόγραμμα προώθησης και προβολής.

Αναφέρθηκε στον ενεργό ρόλο των Ελλήνων της Διασποράς, που αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού διεθνώς, και ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του ΑΗΙ για το ενδιαφέρον τους και την συμβολή τους στην προώθηση της Ελλάδος στις ΗΠΑ.

Ο  πρόεδρος του ΑΗΙ εξήρε το έργο του υπουργείου για την αξιοποίηση των ευκαιριών ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού  και εξέφρασε την υποστήριξή του στην ενδυνάμωση της παρουσίας της Ελλάδας στην αμερικανική αγορά και την προώθηση νέων συνεργασιών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024