Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Ryanair ανακοινώνει συνδεόμενες πτήσεις στο Αεροδρόμιο Ρώμη Fiumicino
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ryanair ανακοινώνει συνδεόμενες πτήσεις στο Αεροδρόμιο Ρώμη Fiumicino

Οι επιβάτες της Ryanair μπορούν να πραγματοποιούν κρατήσεις για συνδεόμενες πτήσεις σε 10 δρομολόγια από/προς το αεροδρόμιο Fiumicino (με περισσότερα αεροδρόμια να ακολουθούν).

Η Ryanair ανακοίνωσε την έναρξη συνδεόμενων πτήσεων μέσω του αεροδρομίου Fiumicino της Ρώμης, προσφέροντας στους επιβάτες της ένα ακόμα ευρύτερο δίκτυο δρομολογίων, καθώς και τη δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις για συνδεόμενες πτήσεις της Ryanair για πρώτη φορά.

Από σήμερα, οι επιβάτες της Ryanair μπορούν να:

  • Αναζητούν συνδεόμενες πτήσεις μέσω του αεροδρομίου Fiumicino στο Ryanair.com.
  • Πραγματοποιούν κρατήσεις για συνδεόμενες πτήσεις σε 10 δρομολόγια από/προς το αεροδρόμιο Fiumicino (με περισσότερα αεροδρόμια να ακολουθούν).
  • Συνδέονται μέσω Ρώμης προς/ από τους παρακάτω προορισμούς: Αλικάντε, Βαρκελώνη, Βρυξέλλες, Κατάνια, Κόμιζο, Μάλτα, Μπάρι και Παλέρμο.
  • Μεταβιβάζονται στον ελεγχόμενο χώρο του αερολιμένα χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης.
  • Προωθούν αυτόματα τις αποσκευές τους στην επόμενη πτήση για τον τελικό τους προορισμό.
  • Λαμβάνουν έναν αριθμό κράτησης και για τις δύο κρατήσεις πτήσεων.

Η νέα αυτή υπηρεσία συνδεόμενων πτήσεων αποτελεί την τελευταία από μία σειρά καινοτομιών της Ryanair, στα πλαίσια του τέταρτου έτους του προγράμματος “Always Getting Better”. Η επιτυχία της νέας υπηρεσίας συνδεόμενων πτήσεων στο Fiumicino θα σηματοδοτήσει την έναρξη συνδεόμενων πτήσεων σε όλο το δίκτυο της Ryanair.

Ο David O’Brien, Chief Commercial Officer της Ryanair, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε την υπηρεσία συνδεόμενων πτήσεων μέσω του αεροδρομίου Fiumicino της Ρώμης, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να κάνουν κρατήσεις για συνδεόμενε πτήσεις με τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη. Ξεκινώντας από την Ρώμη με 10 δρομολόγια, οι πελάτες μας θα μπορούν να συνδέονται στην επόμενη πτήση τους χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης και να τσεκάρουν τις αποσκευές τους έως τον τελικό τους προορισμό. Κατόπιν επιτυχίας αυτής της αρχικής προσπάθειας στο Fiumicino, η υπηρεσία θα επεκταθεί προς όλο το δίκτυο δρομολογίων μας. Παράλληλα, συνεχίζουμε τις συνομιλίες μας με την Aer Lingus και την Norwegian- καθώς και με άλλους πιθανούς συνεργάτες- με την προοπτική έναρξης πτήσεων μέσω τρίτων αεροπορικών εταιριών αργότερα μέσα στο έτος”.

Η ιστοσελίδα της υπηρεσίας Ryanair Rooms αναβαθμίζεται
Η Ryanair ανακοίνωσε ακόμη, νέα σημαντική αναβάθμιση της ιστοσελίδας “Ryanair Rooms”, προσφέροντας στους 130 εκατ. πελάτες της ακόμα περισσότερες επιλογές ξενοδοχείων, hostel, B&B στις χαμηλότερες τιμές.

Μέσω μίας νέας βελτιωμένης μηχανής αναζήτησης και απλής διαδικασίας κράτησης, η ιστοσελίδα “Ryanair Rooms” δίνει στους πελάτες την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από 1,2 εκατ. δωμάτια παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες θα μπορούν να:

  • Αναζητούν ακόμα περισσότερες επιλογές καταλυμάτων
  • Φιλτράρουν την αναζήτηση με βάση την τιμή, την δημοφιλία και τον τύπο του καταλύματος
  • Πραγματοποιούν αναζήτηση μέσω τοποθεσίας στον χάρτη
  • Συγκρίνουν δωμάτια μέσω είδους και τιμής

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση της ιστοσελίδας “Ryanair Rooms” αποτελεί την τελευταία από μία σειρά καινοτομιών, στα πλαίσια του τέταρτου έτους του προγράμματος “Always Getting Better”. Το Ryanair.com, είναι η μεγαλύτερη αεροπορική ιστοσελίδα σε επισκέψεις παγκοσμίως, ενώ το Ryanair app μετράει περισσότερους από 19 εκατ. χρήστες. Παράλληλα, πάνω από 20 εκατ. πελάτες έχουν ήδη γίνει μέλη του προγράμματος “My Ryanair”.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναβαθμίσουμε την ιστοσελίδα ‘Ryanair Rooms’ στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better”. Η καινοτόμα αυτή ιστοσελίδα, προσφέρει στους πελάτες ακόμα περισσότερες επιλογές, βελτιωμένη μηχανή αναζήτησης και απλούστερη  διαδικασία κράτησης, προσφέροντας έτσι ιδανικές επιλογές διαμονής – με τιμές όπως και των εισιτηρίων μας. Καθώς πλέον συνεργαζόμαστε με πέντε προμηθευτές, προσφέρουμε 1,2 εκατ. δωμάτια, από ξενοδοχεία 5 αστέρων έως hostels και B&Bs και πάντα με μοναδικές τιμές”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024