Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Kiku Mykonos: Έξι χρόνια ιαπωνικών γεύσεων στο Cavo Tagoo της Μυκόνου

Άγγελος Ρεστάνης - 19 Μάιος 2017, 11:15

Ο Σταμάτης Σκριάπας, έπειτα από έναν χειμώνα στo 'K for Kiku' του Ψυχικού και στο 'Kiku Members' στο Κολωνάκι, τώρα μεταφέρει όλη τη φιλοσοφία του γύρω από την ιαπωνική κουζίνα στη Μύκονο.


Οι ιαπωνικές γεύσεις συναντούν για έκτη συνεχή χρονιά τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της Μυκόνου στο εστιατόριο Kiku Mykonos στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo, που από τη Δευτέρα 15 Μαΐου υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη νέα σεζόν.

Ο Σταμάτης Σκριάπας, έπειτα από έναν χειμώνα στo “K for Kiku” του Ψυχικού και στο “Kiku Members” στο Κολωνάκι, τώρα μεταφέρει όλη τη φιλοσοφία του γύρω από την ιαπωνική κουζίνα στη Μύκονο προσφέροντας στους επισκέπτες του Νησιού των Ανέμων εξαιρετικές γεύσεις από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου.Οι παραδοσιακές προτάσεις της ιαπωνικής γαστρονομίας κυριαρχούν, χωρίς όμως να λείπουν και οι πιο δημιουργικές προσεγγίσεις με τη λιτότητα της γιαπωνέζικης κουζίνας να πρωταγωνιστεί. Πιάτα αριστοτεχνικά στημένα κερδίζουν τις εντυπώσεις και συνοδεύονται από σάκε, αλλά και ευφάνταστα κοκτέιλ με κύριο συστατικό το παραδοσιακό ποτό της Ιαπωνίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top