Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαKiku Mykonos: Έξι χρόνια ιαπωνικών γεύσεων στο Cavo Tagoo της Μυκόνου
Γαστρονομία

Kiku Mykonos: Έξι χρόνια ιαπωνικών γεύσεων στο Cavo Tagoo της Μυκόνου

Ο Σταμάτης Σκριάπας, έπειτα από έναν χειμώνα στo 'K for Kiku' του Ψυχικού και στο 'Kiku Members' στο Κολωνάκι, τώρα μεταφέρει όλη τη φιλοσοφία του γύρω από την ιαπωνική κουζίνα στη Μύκονο.

Οι ιαπωνικές γεύσεις συναντούν για έκτη συνεχή χρονιά τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της Μυκόνου στο εστιατόριο Kiku Mykonos στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo, που από τη Δευτέρα 15 Μαΐου υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη νέα σεζόν.

Ο Σταμάτης Σκριάπας, έπειτα από έναν χειμώνα στo “K for Kiku” του Ψυχικού και στο “Kiku Members” στο Κολωνάκι, τώρα μεταφέρει όλη τη φιλοσοφία του γύρω από την ιαπωνική κουζίνα στη Μύκονο προσφέροντας στους επισκέπτες του Νησιού των Ανέμων εξαιρετικές γεύσεις από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου.

Οι παραδοσιακές προτάσεις της ιαπωνικής γαστρονομίας κυριαρχούν, χωρίς όμως να λείπουν και οι πιο δημιουργικές προσεγγίσεις με τη λιτότητα της γιαπωνέζικης κουζίνας να πρωταγωνιστεί. Πιάτα αριστοτεχνικά στημένα κερδίζουν τις εντυπώσεις και συνοδεύονται από σάκε, αλλά και ευφάνταστα κοκτέιλ με κύριο συστατικό το παραδοσιακό ποτό της Ιαπωνίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024