Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsMTC Group: Συνεργασία με διεθνείς παράγοντες για ενίσχυση τουριστικών προορισμών της Ελλάδας
Προώθηση προορισμού

MTC Group: Συνεργασία με διεθνείς παράγοντες για ενίσχυση τουριστικών προορισμών της Ελλάδας

Αποστολή του ταξιδιωτικού οργανισμού GTA σε Μύκονο και Πάρο. Η Gulliver's Travel Associates (GTA) ανήκει στην παγκόσμια δύναμη στο τομέα του τουρισμού Kuoni Travel, δραστηριοποιείται σε 185 χώρες και κατέχει πάνω από 55.000 πελάτες.

Σημαντικές προοπτικές συνεργασίας με επαγγελματίες της Μυκόνου και της Πάρου αναμένονται από την αποστολή του ταξιδιωτικού οργανισμού GTA στα δύο νησιά την ερχόμενη εβδομάδα. Η επίσκεψη αποτελεί την πρώτη υλοποίηση της πρόσφατης συμφωνίας του Οργανισμού  με την MTC Group για την προώθηση των τουριστικών περιοχών με τις οποίες η εταιρεία Συμβούλων συνεργάζεται σε επίπεδο μάρκετινγκ και προβολής.

Η Gulliver’s Travel Associates (GTA) ανήκει στην παγκόσμια δύναμη στο τομέα του τουρισμού Kuoni Travel, δραστηριοποιείται σε 185 χώρες και κατέχει πάνω από 55.000 πελάτες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ξενοδοχεία, transfer / destination services, travel agencies και δραστηριότητες σε προορισμούς (excursions).

Η αποστολή θα απαρτίζεται από τους παρακάτω επαγγελματίες του τουρισμού:

  • Carly Lawrence, Flight Centre UK. Ο μεγαλύτερος συνεργάτης της GTA για την Μύκονο, με ταξιδιωτικά γραφεία σε Αυστραλία και Ηνωμένο Βασίλειο. Μόνο στο Ην. Βασίλειο έχουν περισσότερα απο 80 καταστήματα. Η Flight Centre αναπτύσσεται συνέχεια δημιουργώντας καθημερινά 22% bookings στην GTA. Το 2016 αντιπροσώπευσαν το 30% των συνολικών bookings στο νησί της Μυκόνου, ενώ αντίστοιχες προσδοκίες υπάρχουν και για την Πάρο.
  • Stephen Paul Finch, Travel Counsellors. Η Travel Counsellors Ltd. είναι μια ανεξάρτητη ταξιδιωτική εταιρεία με βάση το Μάντσεστερ. Ιδρύθηκε το 1994 και λειτουργεί σε 7 χώρες. Η εταιρεία ειδικεύεται στο bespoke holidays/ tailer-made (διακοπές επί παραγγελία) και επαγγελματικά ταξιδια (business travel) και κατέχει πάνω από 1.600 ταξιδιωτικά γραφεία παγκοσμίως σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ολλανδία, Βέλγιο, Νότια Αφρική, Αυστραλία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Είχε συνολικό τζίρο πάνω από 166 εκατομμύρια λίρες το 2015. Τον Ιανουάριο ανακοίνωσε πως η αξία των ταξιδιωτικών bookings φτάνει τα 48 εκατ. λίρες.
  • Ash Arasava Ersoy (owners of Atlas Global). Η Ersoy είναι το δεύτερο μεγαλύτερο DMC στην Τουρκία, τους ανήκει το Atlas Globe (low cost αεροπορική εταιρεία), οργανώνουν καθημερινές πτήσεις charter προς Μύκονο τους μήνες Ιούλιο – Σεπτέμβριο. Το νέο αεροδρόμιο της Πάρου, αλλά και ο συνδυασμός ταξιδιών και στους δύο προορισμούς είναι προς συζήτηση και εξέταση.
  • Ramona El Ferekh, Global Holidays Lebanon. Η Global Holidays είναι ο συνεργάτης της GTA όσον αφορά αεροπορικά εισιτήρια  στο Λίβανο και δουλεύουν με πάνω από 200 ενεργά ταξιδιωτικά γραφεία, κάνοντας τους το μεγαλύτερο online supplier. Συνεργάζονται με την Kurban, Tania, Wild Discover και όλα τα Destination Management Companies (DMCs) του Λιβάνου που έχουν πτήσεις charter για το καλοκαίρι στην Μύκονο. Η προοπτική είναι η διεύρυνση της συνεργασίας με Μύκονο και η ενίσχυση της Πάρου.
  • Samantha Mardkhah, Greek Market Manager της GTA
  • Astrid Simo Mbobda, Key Account Manager GTA.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024