Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο ρωσικό κανάλι 'My Planet' για τηλεοπτικά γυρίσματα στην Αττική
Προβολή προορισμού

Το ρωσικό κανάλι 'My Planet' για τηλεοπτικά γυρίσματα στην Αττική

Κατά την περιήγησή του, το τηλεοπτικό συνεργείο ξεναγήθηκε και πραγματοποίησε λήψεις πλάνων, στα σημαντικότερα πολιτιστικά μνημεία, μουσεία και αξιοθέατα της Αθήνας, όπως το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, την Ακρόπολη, το Μουσείο Μπενάκη, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και το Πολεμικό μουσείο.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αξιοθέατα της Αττικής θα έχουν οι Ρώσοι τηλεθεατές του καναλιού “My Planet” (Moya Planeta), καθώς o τηλεοπτικός σταθμός φιλοξενήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής για το διάστημα από 12-14 Μαΐου 2017, στο πλαίσιο γυρισμάτων για το ντοκιμαντέρ “Μια ημέρα στην πόλη”, που θα προβληθεί για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο 2017 στην Ρωσία και θα επαναληφθεί περίπου 30 φορές σε διάστημα 3-4 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το “My Planet” είναι εξαιρετικά δημοφιλής τηλεοπτικός σταθμός στη Ρωσία διαθέτοντας επίσης πολύ δυναμική ιστοσελίδα. Τη δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού αποτελούσαν οι: Irina Medvedeva (παρουσιάστρια), Denis Rubanov (διευθυντής παραγωγής), Marat Kagarmanov (καμεραμάν) και ο Alexander Beglaryan (ηχολήπτης).

To “MyPlanet” είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός εθνικής εμβέλειας της Ρωσίας ο οποίος βρίσκεται στην 1η θέση, όσον αφορά στα ταξιδιωτικά – εκπαιδευτικά κανάλια στη χώρα με πάνω από 70.000.000 τηλεθεατές καθημερινά. Ενδεικτικό στοιχείο της απήχησης του στο Ρώσικο κοινό είναι και οι εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθοι του καναλιού στα socialmedia.

Το ταξίδι για τα τηλεοπτικά γυρίσματα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής με την συμβολή του Γραφείου Τύπου της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Μόσχα, στοχεύοντας να ενθαρρύνει τους Ρώσους επισκέπτες, όλων των ηλικιών και προτιμήσεων, να ανακαλύψουν ενδιαφέρουσες και μοναδικές εμπειρίες που αξίζει να ζήσουν στην Αθήνα.

Από την Περιφέρεια Αττικής, τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου υποδέχθηκαν η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για τον Τουρισμό, κα Ελένη Δημοπούλου, καθώς και το μέλος της Επιτροπής για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, κα Καλλιόπη Βέττα, όπως επίσης και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού. Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, είχε συμβολικό, ουσιαστικό και ενημερωτικό χαρακτήρα. Στα μέλη της δημοσιογραφικής ομάδας παρουσιάστηκαν αναλυτικά όλες οι επί μέρους δυνατότητες του τουριστικού προορισμού της Αττικής, της πρωτεύουσας και άλλων τουριστικών διαδρομών, όπως του Πειραιά και των νησιών, κ.ά., ενώ παράλληλα δόθηκαν αναμνηστικά δώρα, έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό τουριστικής προβολής της Αττικής.

Κατά την περιήγησή του, το τηλεοπτικό συνεργείο ξεναγήθηκε και πραγματοποίησε λήψεις πλάνων, στα σημαντικότερα πολιτιστικά μνημεία, μουσεία και αξιοθέατα της Αθήνας, όπως: το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, την Ακρόπολη, το Μουσείο Μπενάκη, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και το Πολεμικό μουσείο. Το εντατικό πρόγραμμα του τηλεοπτικού συνεργείου περιλάμβανε επίσης επισκέψεις: στο Μοναστηράκι, στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας μέσω της οδού Ερμού, στο Θησείο, στην οδό Αρεοπαγίτου, στον Λυκαβηττό και στον λόφο του Φιλοπάππου, ενώ πραγματοποιήθηκαν αρκετές πανοραμικές λήψεις από ταράτσες με εξαιρετική θέα.

Τα τηλεοπτικά γυρίσματα στην Αττική από το κανάλι “My Planet” ολοκληρώθηκαν με ξενάγηση στις φυσικές ομορφιές της Αττικής Ριβιέρας και της ακτογραμμής της, όπως επίσης και στο ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, όπου είχαν την ευκαιρία να γευτούν τη μεσογειακή κουζίνα από κορυφαίους σεφ.

Την Κυριακή 14 Μαΐου οι επισκέπτες αναχώρησαν για την πατρίδα τους, ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την θερμή φιλοξενία, έχοντας κρατήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και πλάνα από την Αττική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024