Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTo De Sol Spa Hotel στη Σαντορίνη προστέθηκε στο δίκτυο της Caldera Collection
Ξενοδοχεία

To De Sol Spa Hotel στη Σαντορίνη προστέθηκε στο δίκτυο της Caldera Collection

Πέντε τύποι δωματίων καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των επισκεπτών. Ακόμη, για όσους επιθυμούν την απόλυτη χαλάρωση, υπάρχουν οι βίλες του De Sol Spa Hotel με θερμαινόμενη ιδιωτική πισίνα.

Με θέα στην ανατολική πλευρά της Σαντορίνης, το ξενοδοχείο De Sol Spa Hotel είναι ένα θέρετρο φιλικό προς την οικογένεια, ιδιοκτησίας της οικογένειας Πατηνιώτη. Λειτουργεί όλο το χρόνο. Έχει προστεθεί στο δίκτυο της Caldera Collection, που στοχεύει στην ανάδειξη των υψηλότερων στάνταρ ποιότητας στη διαμονή.

Πέντε τύποι δωματίων καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των επισκεπτών, με εκλεπτυσμένη διακόσμηση, άνετους χώρους και σύγχρονες πινελιές στον εσωτερικό σχεδιασμό και τις παροχές. Ακόμη, για όσους επιθυμούν την απόλυτη χαλάρωση, υπάρχουν οι βίλες του De Sol Spa Hotel με θερμαινόμενη ιδιωτική πισίνα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελές Spa σε χρυσούς τόνους με μάρμαρο και ψηφιδωτά. Το ευρύχωρο τζακούζι χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, ενώ μπορεί να επιλέξει κανείς ανάμεσα σε πολλές θεραπείες αναζωογόνησης με βάση τις εξατομικευμένες του ανάγκες και προτιμήσεις. Στο χώρο του ξενοδοχείου λειτουργούν επίσης υπηρεσίες ομορφιάς και κομμωτήριο.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου οι πελάτες του ξενοδοχείου θα ανακαλύψουν γεύσεις της gourmet γαστρονομίας, ενώ στο pool bar θα απολαύσουν πολύχρωμα κοκτέιλ και απαλή μουσική. Κάθε πρωί σερβίρεται πλούσιο ελληνικό πρωινό, με σπιτικές, χειροποίητες δημιουργίες από τοπικά προϊόντα. Σημειώνεται ότι ο όμιλος Caldera Collection έχει βραβευτεί από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος για την ποιότητα του πρωινού του.

Ακόμη, υπάρχει μικρή πισίνα για παιδιά, καθώς και παιδική χαρά. Προσφέρονται επίσης, μεταξύ άλλων, ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, δωρεάν μεταφορά από και προς τα Φηρά σε καθημερινή βάση, 24ωρη ρεσεψιόν και υπηρεσία δωματίου.

Τέλος, οι συνεδριακές εγκαταστάσεις του De Sol Spa Hotel προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις για κάθε είδους εταιρική εκδήλωση, συνέδριο ή παρουσίαση.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024