Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Thessbrunch: Το νέο γαστρονομικό concept της Θεσσαλονίκης

Τατιάνα Ρόκου - 23 Μάιος 2017, 09:22

To project που 'τρέχει' με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, στόχο έχει να προσφέρει πολλές και διαφορετικές προτάσεις για το brunch, δίνοντας την ευκαιρία όχι μόνο στους επισκέπτες αλλά και στους κατοίκους της πόλης να το απολαύσουν.


Τα Σαββατοκύριακα της Θεσσαλονίκης αποκτούν μια νέα γευστική ατζέντα και τα ξενοδοχεία της πόλης ανοίγουν τις πόρτες τους για να συστήσουν το thessbrunch.

To project που “τρέχει” με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, στόχο έχει να προσφέρει πολλές και διαφορετικές προτάσεις για το brunch, δίνοντας την ευκαιρία όχι μόνο στους επισκέπτες αλλά και στους κατοίκους της πόλης να το απολαύσουν.

To brunch είναι η αγγλική συνήθεια που εξειδικεύτηκε στις ΗΠΑ και αποκτά όλο και περισσότερους φίλους διεθνώς. Τα ξενοδοχεία της κοσμοπολίτισσας Θεσσαλονίκης, που έχει ανακηρυχθεί “πρωτεύουσα της γαστρονομίας” από το Διεθνή Τύπο (π.χ. New York Times, Guardian), όχι μόνο ακολουθούν αυτή την τάση, αλλά την εξελίσσουν και παρουσιάζουν πλέον με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο το γνωστό ελληνικό “δεκατιανό”.

Το brunch έρχεται να καλύψει το ενδιάμεσο από το breakfast ως το lunch, από όπου πήρε και το χαρακτηριστικό όνομά του. Μαζί με το Θες από το Θέλεις, ή αλλιώς το Thess από την αγγλική ονομασία Thessaloniki, δημιουργήθηκε το thessbrunch, μία φρέσκια γαστρονομική πρόταση των ξενοδοχείων της Θεσσαλονίκης.

Το πρωινό που σερβίρουν τα ξενοδοχεία της πόλης εμπλουτίζεται και διαρκεί περισσότερες ώρες, δεν έχει περιορισμούς στις γεύσεις, σέβεται τη νωχελική διάθεση της πόλης, είναι ανοιχτό σε κάθε είδους πιθανούς συνδυασμούς εδεσμάτων και ροφημάτων, είναι thessbrunch.

Στο thessbrunch συνδυάζονται αρμονικά πιάτα γεμάτα χρώματα με γεύσεις αλμυρές ή γλυκές. Αυγά μαγειρεμένα όπως μπορεί κανείς να φανταστεί -ομελέτα, ποσέ, τηγανητά- με φρυγανισμένα ψωμάκια ή bagels. Βάφλες με σοκολάτα και φρέσκιες φράουλες, pancakes με πραλίνα και φρούτα είναι μόνο ελάχιστες από τις γευστικές επιλογές που προσφέρει.

Το χρονικό πάντρεμα αργά το πρωί - νωρίς το μεσημέρι επιτρέπει εκτός από συνοδευτικούς φρέσκους χυμούς και πληθώρα ελαφριών κοκτέιλ δίχως χρονικές τύψεις, επιβεβαιώνοντας έτσι τη συνδυαστική χρονική γοητεία του.

Το thessbrunch θα φιλοξενείται σε διαφορετικό ξενοδοχείο της πόλης και σε επιλεγμένα χρονικά διαστήματα (καλοκαιρινό thessbrunch, φθινοπωρινό thessbrunch, χριστουγεννιάτικο thessbrunch κ.λπ.), με το πρώτο να πραγματοποιείται την 28 Μαΐου στο ξενοδοχείο The Excelsior. Εν συνεχεία τη σκυτάλη παίρνουν τα ξενοδοχεία: Electra Palace, Grand Palace, Holiday Inn Thessaloniki, Hyatt Regency Thessaloniki, Makedonia Palace, Mediterranean Palace, Nikopolis Thessaloniki, Anatolia  Hotels Thessaloniki, City Hotel, Colors Urban, Di Tania, Golden Star City Resort και Le Palace.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Chinese Tourist Welcome Seminar

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top