Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Mythos by Divani, το νέο όνομα του 'Μύθος της Θάλασσας' του Divani Apollon Palace & Thalasso

Άγγελος Ρεστάνης - 23 Μάιος 2017, 10:31

Η πρόσφατη ανακαίνιση του χώρου και η αλλαγή του ονόματος του εστιατορίου σε 'Mythos by Divani' έδωσαν νέο αέρα φρεσκάδας και πολυτέλειας.


Στην “καρδιά” της Αθηναϊκής Ριβιέρας και με μοναδική θέα στον Αργοσαρωνικό, το προσφάτως ανακαινισμένο εστιατόριο “Μύθος της Θάλασσας” του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso μετονομάζεται σε “Mythos by Divani” και υποδέχεται τον επισκέπτη στην πιο όμορφη γωνιά της πρωτεύουσας. Γαστρονομικές δημιουργίες με έμπνευση από τη μεσογειακή κουζίνα, ένα περιβάλλον απέριττης πολυτέλειας και η θαλασσινή αύρα που θυμίζει ατμόσφαιρα νησιού συνθέτουν ένα ανεπανάληπτο σκηνικό για τα καλοκαιρινά βράδια.Ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, το εστιατόριο αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο σημείο συνάντησης των Αθηναίων στα Νότια Προάστια. Η πρόσφατη ανακαίνιση του χώρου και η αλλαγή του ονόματός του σε “Mythos by Divani” έδωσαν νέο “αέρα” φρεσκάδας και πολυτέλειας σηματοδοτώντας την έναρξη του καλοκαιριού και προσκαλώντας τον επισκέπτη να το γνωρίσει από την αρχή. Η ανεμπόδιστη θέα στα νερά του Αργοσαρωνικού, οι μυρωδιές της θάλασσας που φέρνουν στο νου νησιώτικες εικόνες και η μοναδικής αισθητικής διακόσμηση του χώρου δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που συνδυάζει τον αρχοντικό χαρακτήρα των ξενοδοχείων του Ομίλου Διβάνη με την ανάλαφρη καλοκαιρινή διάθεση.Το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μέλος των Leading Hotels of the World. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδης παραλία, water sports, εντυπωσιακοί κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golf.

Εκεί βρίσκεται και το Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Το 3,500 τ.μ.  κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας, που προσφέρει εξειδικευμένη κι άκρως προσεγμένη θαλασσοθεραπεία μέσα από μία ποικιλία θεραπειών και tailor-made προγραμμάτων βασισμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top