Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

EU Open day, με πρωταγωνιστή την Ελλάδα, στην Ουάσιγκτον

Τατιάνα Ρόκου - 23 Μάιος 2017, 11:06

Η Hellas North American Events παρέθεσε πλούσιο ενημερωτικό υλικό από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Αντίστοιχα για τον κλάδο της γαστρονομίας της Ελλάδας, η Hellas North American Events σε συνεργασία με το Kellari Restaurant παρείχε μεγάλες ποσότητες με εξαιρετικά ποιοτικά και παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα.


Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων που πραγματοποιήθηκαν από την Hellas North American Inc κατά τη διάρκεια της 1ης έκθεσης Greek Panorama, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία στον κεντρικό σταθμό του Μανχάταν στην Νέα Υόρκη, η Ελλάδα είχε την τιμητική της και στις 13 Μαΐου στο EU Open Day στην Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον.

Ειδικότερα, η Hellas North American Events (HNAE) στηρίζοντας την Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον και τον σημαντικό αυτό θεσμό του EU Open Day, παρέθεσε πλούσιο ενημερωτικό υλικό από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας – το οποίο διανεμήθηκε από περίπτερα – stands με εξυπηρέτηση από το προσωπικό της Πρεσβείας. Σημαντικοί προορισμοί για τους οποίους η εταιρεία συμμετείχε ενεργά για την παρουσίασή τους ήταν οι Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Περιφέρεια Κρήτης, Δήμος Ρόδου, Δήμος και Επιμελητήριο Ηρακλείου και Δήμος Ρεθύμνου.

Αντίστοιχα για τον κλάδο της γαστρονομίας της Ελλάδας, η Hellas North American Events σε συνεργασία με το Kellari Restaurant παρείχε μεγάλες ποσότητες με εξαιρετικά ποιοτικά και παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, όπως φέτα, ελιές, και ειδικά προϊόντα superfoods, τα οποία είχαν την ευκαιρία να γευτούν και να δοκιμάσουν οι Αμερικανοί επισκέπτες.Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία, όπως φαίνεται και από την επίσημη ευχαριστήρια επιστολή που απεύθυνε ο Έλληνας πρέσβης κ. Θεοχάρης Λαλάκος προς την Hellas North American Events Inc, αναφέροντας ότι με την συνέργια αυτή η Ελληνική Πρεσβεία κατέλαβε μία από τις πρώτες θέσεις από τις 28 συνολικά που συμμετείχαν στο EU Open Day με περισσότερους από 2.500 επισκέπτες.

Ο θεσμός EU Open Day φέτος στην Ουάσιγκτον (European Month of Culture EUMC) είχε σκοπό την ενημέρωση των Αμερικανών πολιτών για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες με στόχο την ανάδειξη του τουρισμού, του πολιτισμού και της γαστρονομίας, όπου αντίστοιχα οι πρεσβείες των παραπάνω χωρών άνοιξαν τις πόρτες τους και υποδέχτηκαν το κοινό για μία ημέρα. Ο θεσμός αυτός αποτελεί μία σημαντική κίνηση για την πολιτιστική ενημέρωση των Αμερικανών πολιτών και κατ‘επέκταση την καλλιέργεια σχέσεων για την ανάπτυξη του τουρισμού και της συνεργατικότητας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top