Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέες υπερσύγχρονες υποδομές WiFi για το Titania Hotel με την υπογραφή της Mikenopa
Εξοπλισμός

Νέες υπερσύγχρονες υποδομές WiFi για το Titania Hotel με την υπογραφή της Mikenopa

Στα πλαίσια της γενικότερης ανανέωσής του, το Titania Hotel επέλεξε για άλλη μια φορά τη Mikenopa για να εγκαταστήσει στους χώρους του εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας των εταιρειών Ruckus και ΗΡ.

Η εταιρεία Mikenopa Hellas, η οποία ειδικεύεται στην παροχή Internet υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσιών πληροφορικής για πολυτελή ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα, ανανέωσε τη συνεργασία της με το πολυτελές και άρτια εξοπλισμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων, Titania Hotel, που βρίσκεται στην “καρδιά” του Ιστορικού και Εμπορικού κέντρου της Αθήνας, επί της οδού Πανεπιστημίου.

Στα πλαίσια της γενικότερης ανανέωσής του, το Titania Hotel επέλεξε για άλλη μια φορά τη Mikenopa για να εγκαταστήσει στους χώρους του εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας των εταιρειών Ruckus και ΗΡ.

Ο Jean Valajannis, διευθυντής Χώρας της Mikenopa Hellas, δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος που μέσα από την κοινή μας προσπάθεια με το Titania Hotel, έχουμε ολοκληρώσει άλλη μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση με επιτυχία σε ένα από τα πιο θαυμάσια business ξενοδοχεία της Αθήνας, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω της Mikenopa”.

Όσον αφορά στη συνεργασία αυτή, ο κ. Σπύρος Κομνηνός, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Titania Hotel, σημείωσε: “Η αποστολή μας είναι να ικανοποιήσουμε τους επισκέπτες με μια εξαιρετική εμπειρία, προσφέροντας πολυτελή διαμονή και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια αποστολή αποφασίσαμε ότι ήταν σημαντική η αναβάθμιση του συστήματος και η δωρεάν παροχή ασύρματου Internet. Έτσι, συνεργαστήκαμε με τη Mikenopa Hellas για τη διασφάλιση της ποιότητας της πρόσβασης των επισκεπτών μας στο διαδίκτυο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024