Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Ryanair ανακοινώνει 5 αναπτυξιακές προτάσεις για τον ευρωπαϊκό τουρισμό
Αεροπορικές εταιρείες

H Ryanair ανακοινώνει 5 αναπτυξιακές προτάσεις για τον ευρωπαϊκό τουρισμό

Η αεροπορική εταιρεία υποστηρίζει ότι οι πτήσεις χαμηλού κόστους θα μπορούσαν να συμβάλλουν σε 10% ανάπτυξη του ευρωπαϊκού τουρισμού (από 4% που είναι η εκτίμηση για το 2018) και στη δημιουργία 2 εκατ. επιπλέον θέσεων εργασίας.

Η Ryanair ανακοίνωσε χθες 5 αναπτυξιακές προτάσεις για την ανάπτυξη του ευρωπαϊκού τουρισμού κατά 10%, υπογραμμίζοντας τον ρόλο των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους στην τουριστική ανάπτυξη περιοχών. Μιλώντας στο Malta Tourism Conference, ο Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer της Ryanair, τόνισε πως οι πτήσεις χαμηλού κόστους θα μπορούσαν να συμβάλλουν σε 10% ανάπτυξη του ευρωπαϊκού τουρισμού (από 4% που είναι η εκτίμηση για το 2018) και στη δημιουργία 2 εκατ. επιπλέον θέσεων εργασίας, εάν οι χώρες τις Ευρωπαϊκές Ένωσης ακολουθήσουν τέτοια στρατηγική ώστε να παροτρύνουν τους Ευρωπαίους πολίτες να κάνουν διακοπές στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ryanair παρουσίασε 5 προτάσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού:

  • Μείωση των τελών αεροδρομίων και αφαίρεση φόρων σε πτήσεις μικρής διάρκειας εντός Ευρώπης
  • Διαχείριση της έλλειψης καταλυμάτων που αυξάνει τις τιμές, μειώνοντας τα κόστη και στηρίζοντας την δημιουργία περισσότερων ξενοδοχείων
  • Αναβάθμιση του μάρκετινγκ των Ευρωπαϊκών προορισμών ώστε οι Ευρωπαίοι να πηγαίνουν διακοπές στην Ευρώπη
  • Ανάπτυξη νέων παραθεριστικών κέντρων όπως στην νότια Ιταλία και στην Βόρεια Ισπανία
  • Εστιάζοντας στον τουρισμό όλο τον χρόνο και σε city break ταξίδια εκτός της τουριστικής περιόδου.

Παράλληλα, το καλοκαιρινό πρόγραμμα Μάλτας για το 2017 παρουσιάζει ρεκόρ κρατήσεων, με περισσότερες συχνότητες δρομολογίων από/προς Ευρωπαϊκούς προορισμούς, για καλοκαιρινές οικογενειακές διακοπές. Την ίδια στιγμή, μέσα από την εξοικονόμηση καυσίμων και την επιτυχία του προγράμματος “Always Getting Better”, η Ryanair προσφέρει ακόμα χαμηλότερους ναύλους και μία αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία.

Ο κ. Jacobs της Ryanair δήλωσε στη Μάλτα: “Ως η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, η Ryanair προσκαλεί τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να παροτρύνουν τους Ευρωπαίους πολίτες να προτιμούν την Ευρώπη για τις διακοπές τους με τους παρακάτω τρόπους: μειώνοντας τα τέλη και τους φόρους αεροδρομίων, αντιμετωπίζοντας την έλλειψη καταλυμάτων, αναβαθμίζοντας το μάρκετινγκ των Ευρωπαϊκών προορισμών, αναπτύσσοντας νέα τουριστικά θέρετρα και επεκτείνοντας την τουριστική περίοδο. Μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες και την στιγμή που οι Ευρωπαίοι πολίτες αναζητούν εναλλακτικούς προορισμούς λόγω της μειωμένης ζήτησης προς την Τουρκία και την Βόρεια Αφρική, ο ευρωπαϊκός τουρισμός θα μπορούσε να εκτοξευθεί.

Φέτος, περίπου 130 εκατ. επιβάτες πρόκειται να ταξιδέψουν με την Ryanair, συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη προορισμών και στην δραστική δημιουργία θέσεων εργασίας, ιδίως για τις νεότερες γενιές. Η επιρροή της Ryanair στην τουριστική ανάπτυξη προορισμών είναι ήδη εμφανής σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Κάτω από την σωστή πολιτική, ο τουρισμός θα μπορούσε να αναπτυχθεί κατά 10% αυτό το έτος, σε σύγκριση με 4% από την αρχική πρόβλεψη, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει 2 εκατ. επιπλέον θέσεις εργασίας στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Παράλληλα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να καταγράψουμε ρεκόρ κρατήσεων για το αυτό το καλοκαίρι, ενώ οι πελάτες μας μπορούν να αναμένουν ακόμα χαμηλότερους ναύλους όταν πραγματοποιούν έγκαιρες κρατήσεις. Παροτρύνουμε λοιπόν τους πελάτες μας να μπουν τώρα στο Ryanair.com ή στο app όπου θα βρούνε τους χαμηλότερους ναύλους”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024