Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠροβλήματα στην υδροδότηση των κερκυραϊκών ξενοδοχείων από ανεξόφλητους λογαριασμούς
Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας

Προβλήματα στην υδροδότηση των κερκυραϊκών ξενοδοχείων από ανεξόφλητους λογαριασμούς

Η Ένωση καλεί τους ξενοδόχους της Κέρκυρας να τακτοποιήσουν άμεσα τις όποιες οφειλές τους προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ., υπενθυμίζοντάς τους ότι τώρα έχουν και τη δυνατότητα διακανονισμού.

Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας με το Προεδρείο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης εκπροσώπησε ο α’ αντιπρόεδρος κ. Βούλγαρης και ο ταμίας κ. Ρόκας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας ενημέρωσε το Προεδρείο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι με την υδροδότηση των ξενοδοχείων τους. Το Προεδρείο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. με τη σειρά του ενημέρωσε τους αντιπροσώπους της Ένωσης για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τα ξενοδοχεία. Αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως υπηρεσία.

“Η συζήτηση – ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε, ευελπιστούμε ότι θα επιφέρει την ομαλότητα στη συνεργασία των μελών μας με τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Καλούμε τους συναδέλφους ξενοδόχους της Κέρκυρας να τακτοποιήσουν άμεσα τις όποιες οφειλές τους προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ., υπενθυμίζοντάς τους ότι τώρα έχουν και τη δυνατότητα διακανονισμού”, αναφέρει η Ένωση.

Συμφωνήθηκε με τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. από εδώ και στο εξής να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία με την Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας και τα μέλη της, προκειμένου να μην επαναληφθούν στο μέλλον διακοπές νερού στα ξενοδοχεία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024