Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileFerryhopper: Νέα, μοντέρνα πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων για τα ταξίδια με πλοίο
Τεχνολογία

Ferryhopper: Νέα, μοντέρνα πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων για τα ταξίδια με πλοίο

Το Ferryhopper ευελπιστεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύει κανείς μέχρι σήμερα με πλοίο.

Το Ferryhopper είναι μια μοντέρνα και εύχρηστη πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που παρουσιάζει στους ταξιδιώτες όλες τις απευθείας διαδρομές αλλά και όλους τους δυνατούς συνδυασμούς δρομολογίων, για περισσότερους από 160 προορισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έτσι, επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν το ταξίδι τους και να κλείσουν τα εισιτήριά τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια ακόμα και για νησιά που δεν συνδέονται απευθείας μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα όμορφο, λειτουργικό και εύχρηστο περιβάλλον, το Ferryhopper:

  • Κάνει τη μετακίνηση μεταξύ νησιών εύκολη υπόθεση, παρουσιάζοντας όλες τις συνδέσεις μεταξύ νησιών, καθώς και την ώρα αναμονής μεταξύ των ενδιάμεσων συνδέσεων. Έτσι, κάθε ταξιδιώτης μπορεί με μόλις 4 κλικ να κλείσει τα εισιτήριά του όχι για 1, αλλά για 4 νησιά.
  • Προσφέρει την έκδοση e-ticket για όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που το υποστηρίζουν.
  • Προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης δρομολογίων και τιμών, επιτρέποντας στους χρήστες να συγκρίνουν τιμές, εταιρείες και δρομολόγια και να αγοράσουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά τους στην καλύτερη τιμή χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
  • Δίνει την επιλογή αποθήκευσης των στοιχείων του ταξιδιώτη, διευκολύνοντας έτσι τις μελλοντικές κρατήσεις.

Οι ξεχωριστές λειτουργίες του Ferryhopper δεν σταματούν εδώ: από την 1η Ιουνίου, η πλατφόρμα θα επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σχεδιάζουν πολλαπλά ταξίδια και να κλείνουν τα εισιτήριά τους για όλες τις επιλεγμένες διαδρομές με μία και μόνο κράτηση.

Το Ferryhopper μπαίνει στην αγορά των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων,  έχοντας ήδη εξασφαλίσει σημαντικές συνεργασίες. Συγκεκριμένα, το Ferryhopper:

  • Ενώνει τις δυνάμεις του με το Up Festival, ένα από τα πλέον αγαπημένα μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού, ως επίσημος χορηγός.
  • Ανήκει πλέον στο δίκτυο προσφορών, Cosmote Deals For You.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024