Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Spyrou Philoxenia υποδέχεται νέα συνεργαζόμενα καταλύματα σε Σκόπελο, Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο
Ξενοδοχεία

Η Spyrou Philoxenia υποδέχεται νέα συνεργαζόμενα καταλύματα σε Σκόπελο, Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο

Τα νέα μέλη είναι το Panorama Studios στη Σκόπελο, το Ionian Beach Villas στην Κυλλήνη, Τα Σπιτάκια της Ιφιγένειας στην Ορεινή Ναυπακτία και το Hotel Dovra στα Ζαγοροχώρια.

Η εταιρία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων Spyrou Philoxenia ανακοινώνει την προσθήκη νέων συνεργαζόμενων καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων στη Σκόπελο, στην Πελοπόννησο, στη Δυτική Ελλάδα και στην Ήπειρο. Τα νέα μέλη είναι το Panorama Studios στη Σκόπελο, το Ionian Beach Villas στην Κυλλήνη, Τα Σπιτάκια της Ιφιγένειας στην Ορεινή Ναυπακτία και το Hotel Dovra στα Ζαγοροχώρια.


Το Panorama Studios στη Σκόπελο.

“Κάθε ένα από τα νέα μας μέλη μας έχει κάτι μοναδικό και συναρπαστικό να προσφέρει στους υποψήφιους επισκέπτες του”, δήλωσε ο κ. Ιωάννης Γρηγόρας – Deputy Manager Sales & Marketing Manager της Spyrou Philoxenia. “Αυτά τα ξενοδοχεία υπογραμμίζουν το στόχο της εταιρείας μας να προσφέρει επιλογές διακοπών για όλο το χρόνο στη διεθνή και εγχώρια αγορά”, πρόσθεσε. “Μπορείς να αφεθείς στη θέα του Αιγαίου που προσφέρει το Panorama Studios στη Σκόπελο, να περάσεις ατελείωτες μέρες απολαμβάνοντας την απέραντη παραλία της Κυλλήνης, να γίνεις ένα με το φυσικό περιβάλλον της Ορεινής Ναυπακτίας και απολαύσεις το άλλο πρόσωπο της Ελλάδας κατά τη διάρκεια  του φθινοπώρου και του χειμώνα στα παραδοσιακά Ζαγοροχώρια”, συμπλήρωσε.


Τα Σπιτάκια της Ιφιγένειας στην Ορεινή Ναυπακτία.

“Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς για τη συνεργασία με τα νέα μέλη, συμβάλλοντας στην αύξηση των πωλήσεων τους”, δήλωσε ο κ. Δημήτρης Σχιστοχείλης, Project Manager της εταιρείας Spyrou Philoxenia. “Η συνεργασία μας με τους διεθνείς ταξιδιωτικούς πράκτορες, το ψηφιακό Marketing και το Marketing προορισμού (Destination Marketing) αποσκοπούν όχι μόνο στην ενίσχυση του σχετικού μεριδίου αγοράς, αλλά και και στη συνολική αύξηση του αριθμού των επισκεπτών στις περιοχές όπου έχουμε παρουσία”, πρόσθεσε.


Το Hotel Dovra στα Ζαγοροχώρια.

Λειτουργώντας αυτήν τη στιγμή 5 καταλύματα στη Σκόπελο, πέραν της διαχείρισης κρατήσεων και πωλήσεων για επιπλέον ακίνητα, η εταιρεία επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με νέες συνεργασίες που ανακοινώνονται σε όλη την Ελλάδα. Συνεργαζόμενα μέλη της Spyrou Philoxenia είναι τα ξενοδοχεία Kaimak Inn στο Καιμακτσαλάν στην Κεντρική Μακεδονία, τα ξενοδοχεία στο Πήλιο Μαγνησίας Chania Hotel, Chania Palace, Aglaida Hotel & Apartments, και ο ξενώνας Iris Guesthouse, το Αρχοντικό Καλτεζιώτη, το Nymfasia Arcadia Resort στην Αρκαδία Πελοποννήσου, το Hotel Agnanti στην Αλόννησο, το Panorama Studios στην Σκόπελο, τα Ionian Beach Villas στην Κυλλήνη Πελοποννήσου, Τα σπιτάκια της Ιφιγένειας στην Ορεινή Ναυπακτία και το Hotel Dovra στα Ζαγοροχώρια.

Στη φωτογραφία, το Ionian Beach Villas στην Κυλλήνη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024