Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔυναμική παρουσία της Βορείου Ελλάδας στις εκθέσεις του εξωτερικού

Δυναμική παρουσία της Βορείου Ελλάδας στις εκθέσεις του εξωτερικού

Η αποστολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης γύρισε με ένα ακόμη βραβείο από την Ουτρέχτη της Ολλανδίας, όπου συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Vakantiebeurs”, και η νομαρχία Έβρου θα […]

Η αποστολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονία<.>ς – Θράκης γύρισε με ένα ακόμη βραβείο από την Ουτρέχτη της Ολλανδίας, όπου συμμετείχε στη<...> Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "Vakantiebeurs", και η νομαρχία Έβρου θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην διεθνή έκθεση τουρισμού της Στουτγκάρδης.

Η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας ΑΜΘ απέσπασε από τον ΕΟΤ Ολλανδίας το βραβείο "Ανάδειξης τουριστικού προϊόντος με δυναμικό και επαγγελματικό τρόπο στην Ολλανδική αγορά". Κατά την διάρκεια της έκθεσης είχε τη δυνατότητα να ενημερώσει τους χιλιάδες επισκέπτες για τις τουριστικές δυνατότητες, αλλά και τις φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Ο νομός Έβρο<.>υ, κατά τη διάρκεια της έκθεσης στην Στουτγκάρδη θα ενημερώσει το κοινό και τους τουριστικούς πράκτορες για το οικολογικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον του νομού, όπως επίσης και για τις παραλίες των δήμων Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης.

Την έκθεση θα επισκεφτούν ο νομάρχης Έβρου, Γιώργος Ντόλιος και οι δήμαρχοι Ορεστιάδας, Νέας Βύσσας και Τυχερού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024