Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤο My Emirates Pass μετατρέπει την κάρτα επιβίβασης της Emirates σε αποκλειστική κάρτα μέλους
Αεροπορικές εταιρείες

Το My Emirates Pass μετατρέπει την κάρτα επιβίβασης της Emirates σε αποκλειστική κάρτα μέλους

Όσοι πετούν προς ή μέσω Ντουμπάι από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου 2017 μπορούν να επωφεληθούν από μια μεγάλη γκάμα προσφορών οι οποίες ισχύουν σε μερικά από τα πιο διάσημα σημεία της πόλης.

Αυτό το καλοκαίρι, οι επιβάτες της Emirates θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το Ντουμπάι, απολαμβάνοντας σε όλη την πόλη τις προσφορές που τους προσφέρει το My Emirates Pass, το οποίο μετατρέπει την κάρτα επιβίβασης της Emirates σε αποκλειστική κάρτα μέλους.

Όσοι πετούν προς ή μέσω Ντουμπάι από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου 2017 μπορούν να επωφεληθούν από μια μεγάλη γκάμα προσφορών οι οποίες ισχύουν σε μερικά από τα πιο διάσημα σημεία της πόλης, δείχνοντας απλώς την κάρτα επιβίβασης της Emirates και οποιοδήποτε έγκυρο έγγραφο που ταυτοποιεί τα στοιχεία τους.

Με το My Emirates Pass, οι επιβάτες έχουν μοναδικές εκπτώσεις σε περισσότερα από 120 πολυτελή εστιατόρια του Ντουμπάι. Οι αποκλειστικές προσφορές αφορούν ακόμη μια σειρά από δραστηριότητες, όπως επισκέψεις σε γήπεδα golf ολυμπιακών διαστάσεων, σε εκπληκτικά θεματικά πάρκα και σε πολυτελή spa σε όλη την πόλη.

Με ηλιοφάνεια όλο το χρόνο, καταστήματα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες αγορών και κορυφαία εστιατόρια, μαγευτικές παραλίες και εμβληματικά κτίρια, το Ντουμπάι προσφέρει δυνατότητες ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια. Οι επισκέπτες στο Ντουμπάι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να επισκεφθούν και να θαυμάσουν από κοντά τα νεότερα, πιο ξεχωριστά αξιοθέατα της πόλης, όπως το Dubai Parks and Resorts, το οποίο αποτελείται από τρία θεματικά πάρκα: Το Bollywood Parks Dubai, το MOTIONGATE Dubai, καθώς και το πρώτο LEGOLAND Park και LEGOLAND Water Park.

Η βάση της Emirates στο Ντουμπάι παρέχει απευθείας συνδέσεις με περισσότερες από 150 πόλεις σε 80 χώρες, συμπεριλαμβανομένου και του νέου προορισμού που εντάσσεται στο δίκτυο της εταιρίας, του Ζάγκρεμπ, η πτήση προς το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει να λειτουργεί εντός της εβδομάδας. Η Emirates προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες εν πτήσει, με το διεθνές της πλήρωμα να προέρχεται από 135 διαφορετικές εθνικότητες, μιλώντας πάνω από 60 γλώσσες. Με θέσεις που μετατρέπονται σε κρεβάτια στην Business Θέση, οθόνες 13,3 ιντσών ενσωματωμένες σε κάθε θέση (οι μεγαλύτερες οθόνες αντίστοιχων προδιαγραφών στον κόσμο) και περισσότερα από 2.500 κανάλια on-demand στο βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει ice Digital Widescreen, η Emirates προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε λογικές τιμές.

Όσοι ταξιδεύουν με παιδιά μπορούν να επωφεληθούν από τις οικογενειακές προσφορές, οι οποίες περιλαμβάνουν από επιβίβαση κατά προτεραιότητα σε όλα τα αεροδρόμια έως παιδικά γεύματα καθώς και ειδικές επιλογές ψυχαγωγίας για παιδιά στο ice, μοναδικά παιχνίδια και σετ δραστηριοτήτων Lonely Planet Kids.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024