Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΡιζικά αναβαθμισμένο spa αποκτά το Liostasi Hotel & Suites της Ίου
Spa

Ριζικά αναβαθμισμένο spa αποκτά το Liostasi Hotel & Suites της Ίου

Το Liostasi Hotel & Suites διπλασίασε την επιφάνεια του spa. Το μενού θεραπειών ανασχεδιάστηκε εκ βάθρων και περιλαμβάνει περιποιήσεις που δημιουργήθηκαν ειδικά για το Liostasi Spa.

Στη ριζική ανακαίνιση του spa του προχώρησε το Liostasi Hotel & Suites, καθώς το κορυφαίο boutique hotel της Ίου εγκαινίασε τους νέους χώρους ευεξίας και παρουσίασε το πλήρως ανανεωμένο μενού θεραπειών. Πιστό στην πολιτική του να αναβαθμίζεται κάθε χρόνο και να πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις για τη συνεχή βελτίωση της παρεχόμενης στους πελάτες εμπειρίας διαμονής, το Liostasi Hotel & Suites διπλασίασε την επιφάνεια του spa. Πλέον οι πελάτες θα απολαύσουν τις ατομικές τους περιποιήσεις σε χώρους υψηλής αισθητικής, φτιαγμένους με τα φυσικά υλικά των Κυκλάδων και εντασσόμενους με απόλυτη αρμονία στο αιγαιοπελαγίτικο τοπίο της Ίου. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξόχως ρομαντικό spa, στο οποίο προσφέρονται περιποιήσεις για ζευγάρια και μάλιστα με ανεμπόδιστη θέα σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά ηλιοβασιλέματα του Αιγαίου.

Εκτός από τις καμπίνες για ατομικές θεραπείες και περιποιήσεις ζευγαριών το spa διαθέτει χαμάμ και υπαίθριο υδρομασάζ. Το μενού θεραπειών ανασχεδιάστηκε εκ βάθρων και περιλαμβάνει περιποιήσεις που δημιουργήθηκαν ειδικά για το Liostasi Spa. Πρόκειται για μια μοναδική συλλογή εμπειριών ευεξίας για το πρόσωπο και το σώμα που βασίζεται στις αρχές και τα προϊόντα του αυστριακού οίκου Kurland. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Kurland, η ευεξία προκύπτει από το πάντρεμα φυσικών προϊόντων – όπως βότανα, άνθη και φρούτα, θεραπευτική λάσπη, έλαια υψηλής ποιότητας, κατσικοβούτυρο, άλατα, φύκια και άλλα παραδοσιακά υλικά – με τη σύγχρονη τεχνολογία. Έτσι προσφέρονται στο Liostasi Spa περιποιήσεις βασισμένες λ.χ. σε μούστο κόκκινου ή λευκού κρασιού, ενζυματική πούδρα φρούτων, αλόη βέρα, βούτυρο καριτέ ή έλαιο νυχτολούλουδου.

Οι premium θεραπείες του Liostasi Spa υπό τον τίτλο “Summer Glamour” είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας με την BeautyLab του Λονδίνου, έναν οίκο καλλυντικών που ειδικεύεται σε περιποιήσεις προσώπου βασισμένες στην έξυπνη τεχνολογία και την πλέον προηγμένη επιστημονική έρευνα από το χώρο της δερματολογίας. Τα προϊόντα της BeautyLab διατίθενται επίσης προς πώληση στο χώρο του spa.

Η διαχείριση του spa ανατέθηκε στην ExclusivelySpa, μια διεθνή εταιρεία ειδικευμένων συμβούλων ευεξίας, η οποία εκτός από τη λειτουργία του spa ανέλαβε τη σχεδίαση των θεραπειών και παρείχε συμβουλές κατά την κατασκευή του spa. Έχοντας την έδρα της στην Κύπρο, η ExclusivelySpa γνωρίζει υπό τη διεύθυνση του κ. Κρις Αναστασίου ραγδαία ανάπτυξη, καθώς έχει αναλάβει τη διαχείριση ξενοδοχειακών spa στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

“Οι πελάτες μας θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τόσο τους πλήρως ανανεωμένους χώρους του spa όσο και τις νέες μας θεραπείες ευεξίας”, τόνισε ο κ. Αρτέμης Δεναξάς, ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του Liostasi Hotel & Suites, κατά την παρουσίαση του αναγεννημένου Liostasi Spa. “Ήταν τέτοια η απήχηση και η επιτυχία του spa μας που ήταν για εμάς μονόδρομος η φετινή επέκτασή του διατηρώντας παράλληλα την αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης που τον χαρακτήριζε τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός πανέμορφου νέου χώρους περιποιήσεων“.

Το Liostasi Hotel & Suites, το μόνο ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Ίου, είναι μέλος της Small Luxury Hotels of the World. Πρόκειται για το κορυφαίο boutique hotel του νησιού ευρισκόμενο μεταξύ του λιμανιού και της ιστορικής Χώρας και διακρίνεται για το ρομαντικό design, την υψηλού επιπέδου κουζίνα και τη θέα. Οι εξαιρετικές παραλίες και η φημισμένη νυχτερινή ζωή της Ίου απέχουν μόλις μερικά λεπτά από το Λιοστάσι.

Χαρακτηριστική του ξενοδοχείου είναι η υψηλή αισθητική που συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με ένα μοντέρνο ύφος, προϊόν της συνεργασίας του ξενοδοχείου με τον διακεκριμένο designer κ. Αντώνη Καλογρίδη. Οι νέες σουίτες διαθέτουν εν μέρει ιδιωτική πισίνα και ξεχωρίζουν για τη ρομαντική τους ατμόσφαιρα, την αναπάντεχη διαμόρφωση των υπνοδωματίων, τα πρωτότυπα μπάνια και τον άρτιο τεχνολογικό τους εξοπλισμό.

Εκτός από την ανανέωση και επέκταση του spa το Λιοστάσι προχώρησε το 2017 και σε μια πολύ σημαντική συνεργασία, καθώς ανέθεσε στον πολυβραβευμένο Έλληνα σεφ κ. Λευτέρη Λαζάρου να επιμεληθεί το νέο μενού στο γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Grandma’s Restaurant. Ο ρόλος του executive chef ανατέθηκε στον πολυτάλαντο νέο σεφ κ. Αλέξανδρο Λέπεση με προϋπηρεσία σε βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας, της Γαλλίας και των Ηνωμένων Πολιτιειών. Με τη νέα του ομάδα το Grandma’s ισχυροποιεί τη θέση του ως το καλύτερο εστιατόριο της Ίου και ένα από τα κορυφαία εστιατόρια δημιουργικής ελληνικής κουζίνας της χώρας. Εκτός από τις γκουρμέ προτάσεις του Grandma’s, οι πελάτες του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν επίσης την πιο απλή κουζίνα του Liostasi Mezze Bar που ξεχωρίζει κυρίως για τους θαλασσινούς της μεζέδες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024