Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Cyprus Airways και επίσημα στους αιθέρες
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways και επίσημα στους αιθέρες

Σε δεύτερη φάση, η Cyprus Airways, θα ανακοινώσει μέσα στους επόμενους μήνες, ένα αναθεωρημένο και διευρυμένο πτητικό πλάνο, που θα μπει σε εφαρμογή το Μάρτιο του 2018.

Η Cyprus Airways έχει ξεκινήσει και επίσημα την πρώτη φάση της λειτουργίας της, την 1η Ιουνίου με την πτήση CY1011, προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Pulkovo στην Αγία Πετρούπολη.  

Κατά την επιστροφή του αεροσκάφους Airbus A319 της εταιρείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας την επόμενη μέρα, τηρήθηκε το έθιμο υποδοχής νέων αερογραμμών με τη δημιουργία υδάτινης αψίδας.

Ο κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, Chief Operations Officer της Cyprus Airways δήλωσε: “Η σημερινή μέρα αποτελεί ορόσημο για τον τοπικό τομέα των αερομεταφορών αλλά και ολόκληρη την Κύπρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Cyprus Airways βρίσκεται στους αιθέρες και ευχαριστούμε πολύ το κοινό για τη μεγάλη στήριξη, αφού από τη μέρα που ανακοινώσαμε την έναρξή της λειτουργίας μας, η ανταπόκριση ήταν πολύ θερμή και μπορώ να πω συγκινητική. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προσφέρουμε στους πελάτες μας ξεκούραστες και ευχάριστες πτήσεις”.

Η κα Μαρία Κουρούπη, ανώτερη διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Hermes Airports ανέφερε: “Καλωσορίζουμε την έναρξη πτήσεων από την Cyprus Airways και την πρώτη πτήση από την Αγία Πετρούπολη. Προσβλέπουμε στη στενή συνεργασία με την αερογραμμή και στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες για διεύρυνση και ανάπτυξη της συνδεσιμότητας της χώρας“.

Σε δεύτερη φάση, η Cyprus Airways, θα ανακοινώσει μέσα στους επόμενους μήνες, ένα αναθεωρημένο και διευρυμένο πτητικό πλάνο, που θα μπει σε εφαρμογή το Μάρτιο του 2018.

Η Cyprus Airways θα έχει ως βάση τη Λάρνακα, ενώ το πλάνο για την έναρξη των εργασιών θα εφαρμοστεί σε δύο φάσεις: Η πρώτη φάση θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2017 με 5 προορισμούς και η δεύτερη φάση τον Μάρτιο του 2018 με ένα διευρυμένο πτητικό πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί το φθινόπωρο του 2017.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024