Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο #GirlsGanginMykonos project από HotelBrain και Calzedonia στην Ελλάδα
Ξενοδοχία & μόδα

Το #GirlsGanginMykonos project από HotelBrain και Calzedonia στην Ελλάδα

Το διάσημο για το lifestyle του νησί της Μυκόνου, καθώς και 9 συνεργαζόμενα με τη HotelBrain ξενοδοχεία υποδέχονται 13 διεθνείς bloggers, οι οποίες θα φωτογραφηθούν και θα βιντεοσκοπηθούν για τις ανάγκες της παγκόσμιας digital advertising campaign #GirlGang του ισχυρού ιταλικού fashion brand.

Μετά την περσινή επιτυχία του #IntimissimiLovesSantorini project, συγκεντρώνοντας περί τα 30.000.000 views σε ένα 48ωρο, η HotelBrain πρωτοστατεί και φέτος στη σύνδεση της ξενοδοχίας και της μόδας –τις 2 από τις πιο δυνατές βιομηχανίες της νέας εποχής.
 
Αυτή τη φορά, συνεργάζεται με την Calzedonia στο #GirlsGanginMykonos project. Στο πλαίσιο της ενέργειας αυτής, το διάσημο για το lifestyle του νησί των Ανέμων, καθώς και 9 συνεργαζόμενα με τη HotelBrain ξενοδοχεία υποδέχονται 13 διεθνείς bloggers, οι οποίες θα φωτογραφηθούν και θα βιντεοσκοπηθούν για τις ανάγκες της παγκόσμιας digital advertising campaign #GirlGang του ισχυρού ιταλικού fashion brand. Κάτω από την ομπρέλα του hashtag #GirlsGanginMykonos, οι εικόνες της Μυκόνου και της εμπειρίας της ελληνικής φιλοξενίας, αναμένεται να αγγίξουν τα μάτια, αλλά και την “wish I was here” επιθυμία δεκάδων εκατομμυρίων χρηστών των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ανά τον κόσμο. 
 
Οι social media influencers που θα φιλοξενηθούν από τις 6 έως και τις 8 Ιουνίου στα συνεργαζόμενα με τη HotelBrain ξενοδοχεία, καταφθάνουν στη Μύκονο από όλα τα σημεία του ορίζοντα – από τη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, μέχρι τη Μεγάλη Βρεταννία και το Χονγκ Κονγκ – φέρνοντας μαζί τους τους περισσότερους από 10.000.000 followers τους (σε instagram + facebook). 
 
Το #GirlsGanginMykonos project, θα μεταδίδεται παράλληλα και καθ’ όλη τη διάρκειά του, ζωντανά από τον επίσημο Instagram λογαριασμό της Calzedonia, ενώ θα προωθηθεί και από τα social media των affiliations, στα οποία είναι μέλη τα ξενοδοχεία, όπως για παράδειγμα, τα Small Luxury Hotels of the World και τα Preferred Hotels, πολλαπασιάζονταις έτσι την επικοινωνιακή δύναμη της ενέργειας.
 
Τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η HotelBrain και τα οποία συμμετέχουν στο “#GirlsGanginMykonos,” project είναι τα ακόλουθα: 
  • Absolut
  • Archipelagos
  • Casa del Mar
  • Delight Boutique hotel
  • Dreambox Mykonos Suites
  • Kirini My Mykonos Retreat
  • My Mykonos Hotel
  • Mykonos No5
  • Mykonos Princess
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024