Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel στηρίζει το Ίδρυμα Χατζηκώνστα
Ξενοδοχία

Ο όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel στηρίζει το Ίδρυμα Χατζηκώνστα

O Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel προσφέρει καλοκαιρινές διακοπές σε 30 παιδιά μαζί με τους παιδαγωγούς τους από το Ίδρυμα Γ. & Αικ. Χατζηκώνστα στο all-inclusive ξενοδοχείο Grecotel Lakopetra Beach.

O Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel στα πλαίσια της επιχειρηματικής λειτουργίας του με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στις οποίες δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς επιτάσσουν την προστασία και στήριξη του κοινωνικού συνόλου και κατεξοχήν των ευπαθών ομάδων, προσφέρει καλοκαιρινές διακοπές σε 30 παιδιά μαζί με τους παιδαγωγούς τους από το Ίδρυμα Γ. & Αικ. Χατζηκώνστα στο all-inclusive ξενοδοχείο Grecotel Lakopetra Beach.
 
Το “Ίδρυμα Γ. & Αικ. Χατζηκώνστα Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων” υποστηρίζει εσωτερικούς και εξωτερικούς οικότροφους, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-18 ετών, των οποίων οι οικογένειες αδυνατούν λόγω κοινωνικών ή και οικονομικών προβλημάτων να τα υποστηρίξουν. Εδώ και 165 χρόνια προσφέρει αφιλοκερδώς και συνεχίζει να στηρίζει παιδιά που χρειάζονται φροντίδα και βοήθεια, αναλαμβάνοντας τη φιλοξενία, την περίθαλψη, την ανατροφή και την εκπαίδευσή τους.
Το Lakopetra Beach στην Κ. Αχαΐα Πελοποννήσου προσφέρει διακοπές για όλη την οικογένεια σε ένα περιβάλλον με φωτεινά δωμάτια σε κήπους, προστατευμένη παραλία για τα παιδιά, δραστηριότητες, πισίνες με νεροτσουλήθρες, πληθώρα σπορ, πλούσιο μπουφέ, γλυκά, αναψυκτικά και σνακ όλη την ημέρα.
Σημειώνεται, ότι από το 1975, έτος ίδρυσης του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη, πάνω από 2.000 βραβεία και διακρίσεις έχουν δοθεί στην Grecotel, τα ξενοδοχεία, τον ιδρυτή και τη διοίκηση του ομίλου για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, την ικανοποίηση των επισκεπτών, τη συνεισφορά στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει και που αποβλέπουν στη διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας, στη βελτίωση των συνθηκών ζωής ευπαθών ομάδων πληθυσμού και στη γενικότερη αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου ως αναγκαίου όρου για την ευημερία του κοινωνικού συνόλου.

Στη φωτογραφία, o διευθυντής του ιδρύματος Γ. & Αικ. Χατζηκώνστα, κ. Λεωνίδας Δραγουμάνος, με εκπρόσωπο του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024