Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Η Ίος στοχεύει στον τουρισμό πολυτελείας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Ιούνιος 2017, 09:29

Η δημοφιλής παρουσιάστρια της εκπομπής 'Destinos Del Mundo' του ταξιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού Mexico Travel Channel, Anette Asbun, θα έχει την ευκαιρία να συστήσει τις ομορφιές του νησιού σε εκατομμύρια ταξιδιώτες που ανήκουν στα ανώτερα εισοδηματικά στρώματα.


Με το βλέμμα στραμμένο στο διεθνές jet set, ο Δήμος Ιητών φιλοξενεί 7μελές τηλεοπτικό συνεργείο για γυρίσματα στο νησί του Ομήρου, την περίοδο 3-8 Ιουνίου. Με πρωτοβουλία του Δήμου, την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την προσωπική φροντίδα της προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, κας Άντζελας Φάκου, υλοποιείται η στοχευμένη ενέργεια, κατά την οποία η δημοφιλής παρουσιάστρια της εκπομπής “Destinos Del Mundo”, Anette Asbun, θα έχει την ευκαιρία να συστήσει τις ομορφιές του νησιού σε εκατομμύρια ταξιδιώτες που ανήκουν στα ανώτερα εισοδηματικά στρώματα.

Η ταξιδιωτική εκπομπή που διακρίνεται για την πιστότητα χρωμάτων, την ευκρίνεια της εικόνας και την εντυπωσιακή σκηνοθεσία, μεταδίδεται από το καθιερωμένο ταξιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό “Mexico Travel Channel” και μέσα από διεθνείς τηλεοπτικές πλατφόρμες όπως το Canal+, καλύπτοντας μία παγκόσμια αγορά 22.000.000 τηλεθεατών με υψηλή κατά κεφαλή δαπάνη, ποιοτικά ενδιαφέροντα και μεγάλη ταξιδιωτική συχνότητα που ταξιδεύουν από την Κεντρική και Νότια Αμερική όπως Μεξικό, Κολομβία, Βενεζουέλα, Περού, Παναμά, Ελ Σαλβαδόρ, τις μεγαλύτερες πολιτείες των ΗΠΑ όπως Νέα Υόρκη, Καλιφόρνια και Ιλινόις (Σικάγο), καθώς και από Ισπανία και Πορτογαλία.  

Η εκπομπή διαθέτει ισχυρά κοινωνικά μέσα δικτύωσης με εκατοντάδες χιλιάδες φίλους και ξεχωρίζει για τον εντυπωσιακό αριθμό επαναλήψεων των επεισοδίων που υπερβαίνουν τα τέσσερα το χρόνο, πράγμα που δίνει μεγαλύτερη ώθηση στο άνοιγμα του Δήμου στην αγορά ταξιδιού πολυτελείας.

Τα πολύωρα και πολυήμερα γυρίσματα της διεθνούς τηλεοπτικής παραγωγής περιλαμβάνουν, επίσκεψη σε ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, γνωριμία με την παράδοση του τόπου, συμμετοχή σε δραστηριότητες και θαλάσσια σπορ, βόλτες με σκάφος στις εξωτικές παραλίες του νησιού, γευσιγνωσία που συνδυάζει τοπικά εδέσματα με γαστρονομία υψηλών απαιτήσεων, χαλάρωση σε πολυτελή καταλύματα και διασκέδαση σε club παγκοσμίου φήμης. “Η αίσθηση της πολυτέλειας  πηγάζει από τη μοναδικότητα της εμπειρίας που βιώνει ο επισκέπτης. Η Ίος προσφέρει εμπειρίες που ανοίγουν το δρόμο για τη διείσδυση στην υποσχόμενη αυτή αγορά”, τονίζει η κα Φάκου.

Τα οφέλη για τον προορισμό σε επίπεδο προβολής θα είναι σημαντικά, τόσο μέσω του επεισοδίου όσο και μέσα από τα διαδικτυακά και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης της τηλεοπτικής παραγωγής, τα γυρίσματα της οποίας οργανώνονται σε συνεννόηση με την εταιρεία Τουριστικού Consulting Re:Make.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top