Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΚανονικά οι πτήσεις της Qatar Airways, με εξαίρεση τέσσερις χώρες
Αεροπορικές εταιρείες

Κανονικά οι πτήσεις της Qatar Airways, με εξαίρεση τέσσερις χώρες

Οι πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας Qatar Airways συνεχίζονται κανονικά, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, με τρεις επιπλέον πτήσεις να πραγματοποιούνται για τη μεταφορά των επιβατών της, από το Καζακστάν στο Muscat.

Επίσημη ανακοίνωση της Qatar Airways, σχετικά με τον διπλωματικό αποκλεισμό του Κατάρ από τις χώρες του Κόλπου – και όχι μόνο (Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Υεμένη, Λιβύη και Μπαχρέιν) αναφέρει ότι οι πτήσεις της συνεχίζονται κανονικά, με εξαίρεση τέσσερις χώρες – Μπαχρέιν, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία και ΗΑΕ:

“Οι δραστηριότητες της Qatar Airways συνεχίζονται κανονικά χωρίς διακοπές στις πτήσεις, με εξαίρεση τις πτήσεις προς τις τέσσερις χώρες στις οποίες η Qatar Airways έχει περιορισμούς να πετάξει. Ως απάντηση σε αυτούς τους περιορισμούς, η Qatar Airways έχει διοργανώσει τρεις πτήσεις τσάρτερ, οι οποίες αναχώρησαν την Τρίτη 6 Ιουνίου από την Jeddah στις 16:00, 22:00 και 23:00 (τοπική ώρα), με προορισμό το Muscat, προκειμένου να βοηθήσουν όλους τους επιβάτες της Qatar Airways στη Σαουδική Αραβία. Ενθαρρύνουμε όλους τους επιβάτες του Κατάρ να έρθουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο “King Abdulaziz” για να επωφεληθούν από αυτές τις τρεις πτήσεις. Οι πλήρεις λεπτομέρειες αυτών των πτήσεων τσάρτερ είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Travel Alert της Qatar Airways.

Όλοι οι επιβάτες που αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα στην Doha κατά τη διαδρομή τους προς τη Σαουδική Αραβία έχουν βοηθηθεί με εναλλακτικές μετακινήσεις. Στην Qatar Airways, οι επιβάτες μας παραμένουν η ύψιστη προτεραιότητά μας και θα συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε ότι η διέλευσή τους στους τελικούς προορισμούς τους θα διεξαχθεί απρόσκοπτα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024