Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο TripAdvisor εγκαινιάζει κέντρο διαχείρισης για ξενοδόχους μέσω κινητού
Τεχνολογία

Το TripAdvisor εγκαινιάζει κέντρο διαχείρισης για ξενοδόχους μέσω κινητού

Μεταξύ άλλων δυνατοτήτων, το νέο περιβάλλον βοηθά τους χρήστες να βλέπουν γρήγορα και να απαντούν σε όλες τις κριτικές των ταξιδιωτών.

Το TripAdvisor εγκαινίασε ένα νέο κέντρο διαχείρισης μέσω κινητού τηλεφώνου για ξενοδόχους που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές της εταιρείας για iOS και Android, καθιστώντας ευκολότερη την πρόσβαση και την ενημέρωση των καταχωρίσεών τους οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

Οι ξενοδόχοι που χρησιμοποιούν την εφαρμογή για κινητά του TripAdvisor θα επωφεληθούν από τις παρακάτω λειτουργίες του Κέντρου διαχείρισης, οι οποίες είναι προσβάσιμες μέσω της καρτέλας “Me”:

  • Κριτικές: Το νέο περιβάλλον βοηθά τους χρήστες να βλέπουν γρήγορα και να απαντούν σε όλες τις κριτικές των ταξιδιωτών.
  • Φωτογραφίες: Μπορούν πλέον να προσθέσουν φωτογραφίες απευθείας από τα τηλέφωνά τους – έτσι είναι ευκολότερο να διατηρούν τις λίστες τους ανανεωμένες – και μπορούν εύκολα να αλλάξουν τη σειρά προβολής των εικόνων.
  • Ερωτήσεις πελατών: Μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις των ταξιδιωτών, ενώ είναι εν κινήσει και οι απαντήσεις θα εμφανίζονται ότι έγιναν από τον επίσημο αντιπρόσωπο του εκάστοτε ξενοδοχείου.
  • Στατιστικά στοιχεία TripAdvisor: Θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο TripAdvisor Insights, τον βασικό πόρο για ενέργειες μάρκετινγκ – χωρίς να βγαίνουν από την εφαρμογή για να λάβουν την ανάλογη καθοδήγηση σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση μιας καταχώρισης, στην προσέλκυση και εμπλοκή δυνητικών πελατών με το “Business Advantage” και στην αύξηση των άμεσων κρατήσεών τους μέσω του TripAdvisor.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024