Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πολιτισμός

Εγκρίθηκε από το ΚΑΣ συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο

Τατιάνα Ρόκου - 07 Ιούνιος 2017, 14:49

Η συναυλία, που θα δοθεί μπροστά σε κοινό που θα συγκεντρωιεί μόνο με προσκλήσεις, θα βιντεοσκοπηθεί για το αμερικανικό δίκτυο PBS/USA, στο πλαίσιο της δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής 'Landmarks Live in Concert', που την παρακολουθούν 200 εκατ. άνθρωποι.


Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο εξέτασε αίτημα για συναυλία του δημοφιλούς ροκ συγκροτήματος Foo Fighters στο Ηρώδειο και τελικά τα μέλη του είπαν το “ναι” στην προσωρινή παραχώρηση χρήσης του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού για την πραγματοποίηση συναυλίας στις 10 Ιουλίου 2017, αλλά και στην κινηματογράφηση-βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης, που θα χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο γνωστής αμερικανικής ταξιδιωτικής εκπομπής.

Για τη συναυλία δε θα διατεθούν εισιτήρια, αλλά μόνο προσκλήσεις, οι οποίες θα δοθούν σε φορείς, όπως στον Δήμο Αθηναίων και το Υπουργείο Τουρισμού, ενώ για τη μαγνητοσκόπησή της θα χρησιμοποιηθούν διαφόρων τύπων κάμερες (κάποιες πάνω σε γερανούς τύπου Jimmy Jib).Το βίντεο θα προβληθεί από το αμερικανικό δίκτυο PBS/USA στο πλαίσιο της ταξιδιωτικής εκπομπής “Landmarks Live in Concert”, ενώ την ημέρα της συναυλίας θα γίνει ζωντανή αναμετάδοση τριών τραγουδιών με live streaming διάρκειας περίπου 10 λεπτών. Πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή αμερικανική εκπομπή, που την παρακολουθούν 200 εκατ. άνθρωποι.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top