Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣε λειτουργία τα δύο νέα ξενοδοχεία Wyndham και Ramada Loutraki Poseidon Resorts
Ξενοδοχεία

Σε λειτουργία τα δύο νέα ξενοδοχεία Wyndham και Ramada Loutraki Poseidon Resorts

Το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Loutraki Poseidon Resort είναι τοποθετημένα σε μια προστατευμένη ακτή. Το συγκρότημα βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την πόλη του Λουτρακίου.

Τα Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resorts ξεκίνησαν επίσημα τη λειτουργία τους και επανασυστήθηκαν στο κοινό, έπειτα από την υλοποίηση της επένδυσης, η οποία πραγματοποιήθηκε από την ιδιοκτήτρια εταιρεία ΕΛΙΝΤΟΥΡ ΑΕ, σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχείων Zeus International και την Wyndham Hotel Group.

Η εκδήλωση των εγκαινίων που έλαβε χώρα την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017. Οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Zeus International, κ. Χάρης Σιγανός, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΙΝΤΟΥΡ ΑΕ κ. Ιωάννης Ε. Αργυρός, ο αντιπρόεδρος του Wyndham Hotel Group για την κεντρική και ανατολική Ευρώπη, Edwin Broers και ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχειακού συγκροτήματος κ. Λεωνίδας Τσάγκαρης. Τα επίσημα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι του Λουτρακίου κ. Κωνσταντίνος Παντελέου και κα Μαρία Πρωτοπαππά, στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς και πλήθος άλλων εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, τόσο από το Δήμο Λουτρακίου, όσο και από όμορους δήμους καθώς και συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρείες.


Από αριστερά προς τα δεξιά: Ilhan Kose, Director Franchise Operations Central and Eastern Europe at Wyndham Worldwide Corporation, Χάρης Σιγανός, διευθύνων σύμβουλος Zeus International, Λεωνίδας Τσάγκαρης, γενικός διευθυντής Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resort και Edwin Broers, Regional Vice President Central & Eastern Europe at Wyndham Hotel Group.


Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους ιδιαίτερους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και να δοκιμάσουν τις μοναδικές γεύσεις του καταξιωμένου σεφ Βασίλη Νταή.

Έχοντας ως παρακαταθήκη την επιτυχημένη λειτουργία του Wyndham Grand Athens, η Zeus International, με σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία στη διαχείριση και ανάπτυξη ανάλογων τουριστικών μονάδων στα Βαλκάνια και την Κύπρο, δίνει νέα πνοή στο ιστορικό Poseidon Resort.

Ο κ. Σιγανός δήλωσε: “Σήμερα υλοποιούμε τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία ενός νέου πόλου έλξης, την ανάδειξη ενός μοναδικού ιστορικού ξενοδοχείου που επανασυστήνεται στο κοινό πλήρως ανανεωμένο και με την ποιοτική παρακαταθήκη της Wyndham Hotel Group και της Zeus International. Η στρατηγική συνεργασία των δύο οργανισμών αποδίδει καρπούς με σημαντικά οφέλη για το τουρισμό, την απασχόληση και την τοπική κοινωνία”.

Ο κ. Αργυρός, ανέφερε σχετικά: “Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για το ιστορικό ξενοδοχείο μας όσο και για  την τοπική κοινωνία και οικονομία. Η ανάληψη του Management του ξενοδοχείου από την Zeus International και η ταυτόχρονη συνεργασία με την Wyndham Hotel Group, δύο φορέων με μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία, αποτελούν την κινητήριο δύναμη στο νέο ξεκίνημα για εκσυγχρονισμό και δημιουργία σύγχρονων υπηρεσιών σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της αγοράς και τις προσδοκίες των πελατών”.

“Υπάρχει μεγάλη δυναμική για ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της Wyndham Hotel Group στην Ελλάδα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τα εμπορικά σήματα Wyndham και Ramada σε αυτή την συναρπαστική αγορά. Το άνοιγμα του Wyndham Loutraki Poseidon Resort και του Ramada Loutraki Poseidon Resort σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα στην προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει πάντα ένα ξενοδοχείο Wyndham ιδανικά τοποθετημένο για κάθε τύπο ταξιδιώτη, που να ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες του”, είπε ο  κ. Broers.

Το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Loutraki Poseidon Resort είναι τοποθετημένα σε μια προστατευμένη ακτή. Το συγκρότημα βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την πόλη του Λουτρακίου, μόλις μία ώρα από την Αθήνα και κοντά σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως το Ναύπλιο, η Επίδαυρο και οι Δελφοί. Τα δύο ξενοδοχεία διαθέτουν από κοινού πέντε εστιατόρια και μπαρ, τέσσερις εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, σπα, γυμναστήριο και ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως γήπεδα τένις, γήπεδο μπάσκετ, μίνι γκολφ, mini club με δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλη ποικιλία σε θαλάσσια σπορ για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Επιπλέον, προσφέρουν εννέα αίθουσες συνεδριάσεων συνολικής χωρητικότητας 650 ατόμων και ένα υπαίθριο αμφιθέατρο πάνω στην παραλία, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 900 άτομα, καθιστώντας το έναν απίστευτα ελκυστικό προορισμό και για εκδηλώσεις.

Το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Resort Loutraki Poseidon συμμετέχουν στο Wyndham Rewards, το loyalty program της Wyndham Hotel Group, το οποίο προσφέρει στα μέλη του πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν με τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία του ομίλου σε όλο τον κόσμο και έχει βραβευθεί ως το καλύτερο πρόγραμμα πιστότητας σε ξενοδοχειακή αλυσίδα μεγάλης κλίμακας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024