Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΓυρίσματα του κρατικού καναλιού της Αυστρίας ‘ORF III’ στα Ιόνια Νησιά
Προβολή προορισμού

Γυρίσματα του κρατικού καναλιού της Αυστρίας ‘ORF III’ στα Ιόνια Νησιά

Η δράση αυτή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων θα καταστήσει τα Ιόνια Νησιά ακόμη πιο δημοφιλή στην αυστριακή αλλά και γενικότερα στις γερμανόφωνες αγορές, αυξάνοντας και σε συνάρτηση με άλλες δράσεις τη ζήτηση του τουριστικού κοινού από τις χώρες αυτές.

Στο πλαίσιο των επαφών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που έγιναν κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης Ferien 2017 στη Βιέννη, επισκέφτηκε τα νησιά μας το τηλεοπτικό συνεργείο “GEUS-T.V”, για λογαριασμό του κρατικού καναλιού της Αυστρίας “ORF III” και συγκεκριμένα σε Κέρκυρα, Παξούς, Αντιπάξους, Λευκάδα, Μεγανήσι, Κεφαλονιά και Ιθάκη (στη Ζάκυνθο είχε πάει το εν λόγω συνεργείο προ διετίας).

Η προβολή θα γίνει σε ειδική εκπομπή του “ORF III” που λέγεται “Besser Reisen”(καλύτερα ταξίδια), με βίντεο διάρκειας 25 λεπτών περίπου και εν συνεχεία θα αναρτηθεί στο facebook. Επίσης θα δημιουργηθεί ένα σύντομο video clip για τα Ιόνια Νησιά διάρκειας 3-4 λεπτών στους παρακάτω συνδέσμους: www.besserreisen και www.krone.tv/reisen.

Η δράση αυτή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων θα καταστήσει τα Ιόνια Νησιά ακόμη πιο δημοφιλή στην αυστριακή αλλά και γενικότερα στις γερμανόφωνες  αγορές, αυξάνοντας και σε συνάρτηση με άλλες δράσεις τη ζήτηση του τουριστικού κοινού από τις χώρες αυτές.

Η συμβολή των τουριστικών και ακτοπλοϊκών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, των υπευθύνων των μουσειακών και αρχαιολογικών χώρων  αλλά και των υπευθύνων των διαφόρων αξιοθέατων, ήταν πολύτιμη στην επιτυχία των τηλεοπτικών γυρισμάτων.

Με τη βοήθειά τους στη δράση συμμετείχαν”:

Στην Κέρκυρα το ξενοδοχείο Kontokali Bay Resort and Spa, τo Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, η διεύθυνση της εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου και η διεύθυνση του Μουσείου Αχίλλειον, το ξενοδοχείο Koral, το τουριστικό πρακτορείο plotin, το εστιατόριο “imabari” και η ακτοπλοϊκή εταιρεία Kamelia Lines.

Στους Παξούς ο Δήμος Παξών και ο δήμαρχος κ. Σπύρος Βλαχόπουλος και ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Λύχνος.

Στη Λευκάδα ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Μανόλης Θερμός, την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Μπρούμης του κ. Γ. Ανυφαντή, ο διευθυντής της Μαρίνας Λευκάδας κ. Σπύρος Δαλός, το πλοίο “Μεγανήσι”, το εστιατόριο “ERRIKOS” στο Μεγανήσι, το ξενοδοχείο Ionian Blue, το ξενοδοχείο Νυδρίον στο Νυδρί, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Westferry.

Στην Ιθάκη ο έπαρχος κ. Σπύρος Τσιντήλας.

Στην Κεφαλονιά ο Δήμος Κεφαλονιάς, που έδωε την άδεια για την είσοδο του τηλεοπτικού συνεργείου  στα σπήλαια, η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, το ξενοδοχείο Mediterranne, η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Mercuri, η ακτοπλοϊκή εταιρεία Ιonion Pelagos, το ξενοδοχείο Apollonion και το εστιατόριο “ψητό”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024