Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για θέματα νησιωτικότητας και τουρισμού υγείας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Ιούνιος 2017, 09:24

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα ιδιαίτερα προβλήματz που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση και οι μικροί νησιωτικοί δήμοι αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού.


Ο τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, κ. Γιώργο Πατούλη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση και οι μικροί νησιωτικοί δήμοι αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού.

Πρόσφατα, ο κ. Κόνσολας είχε παρευρεθεί, ως ομιλητής, στο συνέδριο που διοργάνωσε η ΚΕΔΕ και ο Δήμος Ιθάκης για τον τουρισμό υγείας, καταθέτοντας συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις.

Η συνάντηση του τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της ΚΕΔΕ έγινε σε άριστο, αλλά και εποικοδομητικό κλίμα συνεργασίας. Συζητήθηκε η ανάγκη διαμόρφωσης ενός πλαισίου προτάσεων και αλλαγών στον “Καλλικράτη” για να αντιμετωπιστούν τα ιδιαίτερα προβλήματα που δημιουργεί η νησιωτικότητα και η γεωγραφική ασυνέχεια στους μικρούς νησιωτικούς δήμους.

Παράλληλα, ο κ. Κόνσολας ζήτησε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ να πραγματοποιηθούν θεματικές εκδηλώσεις για την αυτοδιοίκηση, τη νησιωτικότητα και τον ιατρικό τουρισμό στα Δωδεκάνησα, αλλά και σε άλλες περιοχές με τη συμμετοχή της αυτοδιοίκησης και των φορέων.

|
Share |
Σχετικά θέματα:
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top