Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Τρεις αεροπορικές πτήσεις την εβδομάδα συνδέουν την Κάρπαθο με Βιέννη και Linz

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Ιούνιος 2017, 10:12

Δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης Αυστριακών δημοσιογράφων, που έγινε από το Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας, στόχο είχε την ενδυνάμωση της ζήτησης για την Κάρπαθο, η οποία από φέτος θα συνδέεται με τρεις αεροπορικές πτήσεις την εβδομάδα με τη Βιέννη και την πόλη Linz.


Ολοκληρώθηκε επιτυχώς ένα ακόμα ομαδικό δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης Αυστριακών δημοσιογράφων, που αντιπροσωπεύουν τα μεγαλύτερα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα της Αυστρίας, στη Κάρπαθο, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 1 έως 6 Ιουνίου. Στο ταξίδι, που οργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας με τη στήριξη της αεροπορικής εταιρείας Austrian Airlines - my Austrian Holiday, συμμετείχαν δημοσιογράφοι από εφημερίδες όπως η “Neue Kronen Zeitung” (με 1.400.000 αναγνώστες), η OÖN (670.000 αναγνώστες), η “Kleine Zeitung” (400.000 αναγνώστες), η “Kurier” (275.000 αναγνώστες), το περιοδικό “Vangardist” (την on line έκδοση επισκέπτονται 100.000/μήνα), η δημοφιλής blogger “The Viennese Girl”, το περιοδικό “Woman” (150.000)  και η πλέον δημοφιλής των αυστριακών social Media “my Version“.

Το ταξίδι αυτό, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Γραφείου Αυστρίας, στόχο είχε την ενδυνάμωση της ζήτησης για την Κάρπαθο, η οποία από φέτος θα συνδέεται με τρεις αεροπορικές πτήσεις την εβδομάδα με τη Βιέννη και την πόλη Linz. Η δρομολόγηση της επιπλέον πτήσης από τις Αυστριακές Αερογραμμές είναι αποτέλεσμα των στοχευμένων ενεργειών του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας και της Επιτροπής Tουριστικής Προβολής της Επαρχίας Καρπάθου – Κάσσου, η οποία συμμετέχει ανελλιπώς στις τουριστικές Εκθέσεις που πραγματοποιούνται στην Αυστρία.

Στην εκδήλωση της υποδοχής που επεφύλαξε στη δημοσιογραφική αποστολή, ο Έπαρχος Καρπάθου – Κάσσου κ. Ι. Μηνατσής στο ιστορικό κτίριο του Επαρχίου, οι συμμετέχοντες δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για την πλούσια ιστορία και πολιτιστική παράδοση του νησιού, τις δυνατότητες που προσφέρει στους επισκέπτες του, τις υποδομές του και τα έργα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον.

Κατά την παραμονή τους στη Κάρπαθο, οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα μαγευτικά χωριά του νησιού και ιδιαίτερα την Όλυμπο, την απαράμιλλη φύση και τις μοναδικού κάλλους παραλίες της. Ταυτόχρονα γνώρισαν αλλά και βίωσαν αξέχαστες εμπειρίες όπως diving και hiking (Σαρία). Οι ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις με τα μοναδικά τοπικά προϊόντα του νησιού ως αυθεντικό πολιτιστικό στοιχείο έδωσαν προστιθέμενη αξία στη γνωριμία τους με την Κάρπαθο.

Για την επιτυχία που σημείωσε αυτό το ταξίδι ο ΕΟΤ ευχαριστεί τον Έπαρχο Καρπάθου – Κάσσου, το μέλος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Μ. Νουαράκη και όλους τους χορηγούς που συνέβαλλαν στη φιλοξενία της αποστολής (το ξενοδοχείο Alimounda Mare, τα εστιατόρια “Mama Maria”, “Under the Tree”, “Petalouda”, “Η ζωή των Αγγέλων”, το καφε “Skopi”, τo Karpathos Diving Center και τις εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων Budgets, Sofias car rental, Makris Travel).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top