Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Ιδανικός προορισμός για τους κοσμοναύτες για άλλη μια φορά ο Δήμος Χερσονήσου στην Κρήτη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Ιούνιος 2017, 12:40

Ο Δήμος Χερσονήσου, έπειτα από αξιολογήσεις και μετά από την επιβεβαίωση των κοσμοναυτών, έχει κατοχυρωθεί στον παγκόσμιο χάρτη ως ιδανικός προορισμός αποκατάστασης κοσμοναυτών. Οι άριστες κλιματολογικές συνθήκες, η ασφάλεια, οι υποδομές πολύ υψηλής ποιότητας και επάρκειας, η τοπική κουζίνα και τα προϊόντα της Κρήτης, οι δραστηριότητες που προσφέρονται αλλά και η εγκαρδιότητα και απλότητα της τοπικής κοινωνίας, συμβάλουν καθοριστικά στην αποκατάσταση του κοσμοναύτη.


Ο κοσμοναύτης Sergey Nikolaevich Ryazansky επέλεξε τη Χερσόνησο για τις οικογενειακές διακοπές του – μόλις πριν ξεκινήσει ένα ακόμα ταξίδι του στο διάστημα. Διέμεινε στη ξενοδοχειακή μονάδα της Aldemar, από τις 27 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου, απολαμβάνοντας με την οικογένειά του στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ταυτόχρονα, τήρησε το πρόγραμμα προετοιμασίας του πριν το ταξίδι στο διάστημα που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο.

Ο commander Sergey N. Ryazansky συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χερσονήσου κ. Γιάννη Μαστοράκη και με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πολιτισμού & Απασχόλησης κ. Ευθύμη Μουντράκη με τους οποίους είχε μια πολύ φιλική κουβέντα ενώ ακολούθησε ένα δείπνο προς τιμήν του φιλοξενούμενου κοσμοναύτη.

Ο Δήμος Χερσονήσου, έπειτα από αξιολογήσεις και μετά από την επιβεβαίωση των κοσμοναυτών, έχει κατοχυρωθεί στον παγκόσμιο χάρτη ως ιδανικός προορισμός αποκατάστασης κοσμοναυτών. Οι άριστες κλιματολογικές συνθήκες, η ασφάλεια, οι υποδομές που χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλή ποιότητα και επάρκεια, η τοπική κουζίνα και τα προϊόντα της Κρήτης, οι δραστηριότητες που προσφέρονται αλλά και η εγκαρδιότητα και απλότητα της τοπικής κοινωνίας, συμβάλλουν καθοριστικά στην αποκατάσταση του κοσμοναύτη. Ο κάθε κοσμοναύτης στο πρόγραμμα αποκατάστασης - αποθεραπείας του, συνοδεύεται από την οικογένειά του, από ιατρούς και από τον προσωπικό του γυμναστή.

Ο Δήμος Χερσονήσου, ως οργανισμός δεν παρακολουθεί απλά το ταξίδι του κάθε κοσμοναύτη στον τόπο, αλλά υπεισέρχεται αρμοδίως τηρώντας τα έθιμα της φιλοξενίας στον τόπο. Συγκεκριμένα, σεβόμενος τις ανάγκες του κάθε κοσμοναύτη και λαμβάνοντας υπόψη τα ειδικά ενδιαφέροντα του, προτείνει και οργανώνει επισκέψεις και δραστηριότητες που συμβάλλουν στη γνωριμία με τον τοπικό πολιτισμό και την τοπική κοινωνία.

Η δημιουργία δεσμών του κοσμοναύτη με τον τόπο είναι ένας ευγενής σκοπός του Δήμου Χερσονήσου, καθώς με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνεται η καλή φήμη του προορισμού, αναβαθμίζεται το προφίλ των επισκεπτών και λειτουργεί θετικά στην περεταίρω προώθηση του.

Οι κοσμοναύτες που έχουν έως σήμερα επισκεφθεί τον Δήμο Χερσονήσου έχουν απολαύσει τις κλιματολογικές συνθήκες, τις υποδομές, τις τοπικές δραστηριότητες αλλά και την εγκαρδιότητα της κοινωνίας που συμβάλλει καθοριστικά στον κοινωνικό εγκλιματισμό του κοσμοναύτη στο πλαίσιο της αποθεραπείας του. Δηλώνουν γοητευμένοι και πολύ ευχαριστημένοι κατά τη διαμονή τους ενώ δηλώνουν πρεσβευτές του Δήμου Χερσονήσου και της Κρήτης.

Ο Δήμος Χερσονήσου δημιούργησε ένα νέο βίντεο με στιγμές από την τελευταία επίσκεψη των κοσμοναυτών Oleg Ivanovich Skripochka και Aleksey Nikolayevich Ovchinin με όλες τις δραστηριότητες που οργάνωσε γι’αυτούς ο Δήμος Χερσονήσου, οι επιχειρήσεις και η τοπική κοινωνία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top