Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Σήμα τουριστικής ποιότητας για την κινεζική αγορά

Τατιάνα Ρόκου - 13 Ιούνιος 2017, 13:21

Το China Outbound Tourism Quality Service Certification (QSC) προσφέρεται σε εταιρείες και οργανισμούς που στοχεύουν στους Κινέζους ταξιδιώτες και υποστηρίζεται από πολλούς διεθνείς οργανισμούς, όπως UNWTΟ, PATA, SKAL International, World Tourism Cities Federation κ.ά.


Το China Outbound Tourism Quality Service Certification (QSC) είναι ένα πρόγραμμα απονομής σήματος ποιότητας, που ξεκίνησε από τον China National Tourism Administration και το 2015, ανατέθηκε στην Ivy Alliance Tourism Consulting. Η tourism generis είναι Partner της Ivy Alliance και αποκλειστικός αντιπρόσωπος του QSC για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο σκοπός του QSC είναι:
α. να συστήσει στους τουριστικούς πράκτορες της Κίνας τις ποιοτικές επιχειρήσεις εκτός Κίνας, που είναι προετοιμασμένες για να  εξυπηρετήσουν τους Κινέζους τουρίστες,
β. να βοηθήσει τους Κινέζους τουρίστες να επιλέξουν μία καλά προετοιμασμένη για να τους εξυπηρετήσει ποιοτική επιχείρηση στο εξωτερικό (ξενοδοχείο, ταξιδιωτικό πρακτορείο, εμπορικό κέντρο, μουσείο κλπ),
γ. να υποστηρίξει τους Κινέζους τουριστικούς πράκτορες στην προσπάθειά τους να συνεργαστούν με ποιοτικές τουριστικές επιχειρήσεις του εξωτερικού.

Το πρόγραμμα - σήμα ποιότητας QSC προσφέρεται σε εταιρείες και οργανισμούς που στοχεύουν στους Κινέζους ταξιδιώτες και υποστηρίζεται από πολλούς διεθνείς οργανισμούς, όπως UNWTΟ, PATA, SKAL International, World Tourism Cities Federation κ.ά.

Το σήμα ποιότητας QSC μπορούν να λάβουν: ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, αξιοθέατα, μουσεία, θεματικά πάρκα, διοργανωτές εκδηλώσεων, εμπορικά κέντρα και τουριστικά καταστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες (κόστος και διαδικασία απόκτησης πιστοποίησης) παρακαλούμε πατήστε εδώ.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top