Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Cine Creta Maris: Ένας θερινός κινηματογράφος στην 'καρδιά' της Χερσονήσου επαναλειτουργεί

Άγγελος Ρεστάνης - 14 Ιούνιος 2017, 13:10

Το Cine Creta Maris βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Creta Maris Beach Resort, και διαθέτει, σύμφωνα με την εταιρεία, τον μεγαλύτερο χώρο σε ευρωπαϊκή κλίμακα, καθώς και όλες τις ανέσεις.


Το Creta Maris Beach Resort δημιούργησε τον πρώτο θερινό κινηματογράφο Cine Creta Maris στην περιοχή της Χερσονήσου πριν από 42 χρόνια προσφέροντας τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις σε τοπικό αλλά και διεθνή κοινό. Αύριο, Πέμπτη 15 Ιουνίου, ξεκινά η επαναλειτουργία του, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, αλλά και στους τουρίστες να απολαύσουν τις καλύτερες ταινίες του καλοκαιριού σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον.

“Ο θερινός κινηματογράφος είναι ένας θεσμός συνδεδεμένος, όχι μόνο με τα παιδικά μας χρόνια, αλλά και με την εικόνα της παλιάς Χερσονήσου. Είναι ένας χώρος που ταξιδεύει το μυαλό και την ψυχή. Τα τελευταία χρόνια θεωρείται ένας θεσμός πολιτισμικά προστατευόμενος και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που το ξενοδοχείο Creta Maris αποφάσισε την επαναλειτουργία του”, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Το Cine Creta Maris βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Creta Maris Beach Resort, και διαθέτει, σύμφωνα με την εταιρεία, τον μεγαλύτερο χώρο σε ευρωπαϊκή κλίμακα, καθώς και όλες τις ανέσεις. Από την Πέμπτη 15 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού, θα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για βραδινή έξοδο και διασκέδαση για την παρέα και την οικογένεια.

Θα προβάλλονται ταινίες Α’ προβολής με ελληνικούς υπότιτλους, με τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ, αλλά και με ειδική τιμή 5 ευρώ για παιδιά, άνεργους και άτομα τρίτης ηλικίας. Θα διατίθεται επίσης ειδική τιμή 6 ευρώ για ομαδικές κρατήσεις άνω των 15 ατόμων. Καθημερινά θα υπάρχουν δύο προβολές με προβολή νέας ταινίας κάθε Πέμπτη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top