Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας σε φιλανθρωπική εκδήλωση της Νέας Υόρκης

Άγγελος Ρεστάνης - 15 Ιούνιος 2017, 11:26

Στην εκδήλωση Annual Chefs’ Tribute to Citymeals on Wheels που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1985 έως σήμερα και συνιστά το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό γεγονός της Αμερικής, συμμετείχε και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος με το μέλος και πρέσβειρα της Λέσχης στο εξωτερικό κα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.


Στα πλαίσια μίας ακόμα διεθνούς προσπάθειας για την προβολή και ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος με το μέλος και πρέσβειρα της Λέσχης στο εξωτερικό κα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, συμμετείχαν στη φιλανθρωπική εκδήλωση 32nd Annual Chefs’ Tribute to Citymeals on Wheels, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου 2017 στο Κέντρο Rockefeller της Νέας Υόρκης.

Η εκδήλωση Annual Chefs’ Tribute to Citymeals on Wheels που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1985 έως σήμερα, συνιστά το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό γεγονός της Αμερικής. Στη φετινή εκδήλωση, ο οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Citymeals on Wheels έφερε σε επαφή μια ομάδα διεθνώς γνωστών σεφ, οι οποίοι δημιούργησαν πιάτα για περισσότερους από 1.500 επισκέπτες σε γευσιγνωσιακούς σταθμούς που βρίσκονταν σε όλο το Κέντρο Rockefeller.

Στόχος του οργανισμού Citymeals on Wheels είναι να παρέχει βοήθεια και στήριξη στους ανήμπορους ηλικιωμένους και για το λόγο αυτό το σύνολο των εισιτηρίων που πωλούνται καθώς και των δωρεών που συγκεντρώνονται κάθε χρόνο μέσω αυτού του γεγονότος, χρηματοδοτούν την προετοιμασία και παράδοση γευμάτων σε ηλικιωμένους της Νέας Υόρκης που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, το φετινό γεγονός είχε γύρω στο 1.εκατ. δολ. έσοδα– επαρκές ποσό για να χρηματοδοτήσει περίπου 120.000 γεύματα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top