Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία του Creta Maris Beach Resort με τη Costa Nostrum – Sustainable Beaches
Περιβάλλον

Συνεργασία του Creta Maris Beach Resort με τη Costa Nostrum – Sustainable Beaches

Η παραλία Καστρί / Creta Maris σε διαδικασία πιστοποίησης ως μια Αειφόρα Παραλία της Μεσογείου.

Σύμβαση συνεργασίας υπέγραψε το Creta Maris Beach Resort με την εταιρεία Costa Nostrum με σκοπό την πιστοποίηση της παραλίας Καστρί / Creta Maris ως αειφόρα παραλία Costa Nostrum – Sustainable Beaches.

Στα πλαίσια της αειφόρας λειτουργίας του ξενοδοχείου και με κύριο στόχο την ποιοτική βελτίωση του τουριστικού προϊόντος, την προστασία του περιβάλλοντος, την αύξηση της ικανοποίησης των τουριστών, καθώς και την προώθηση των αρχών του αειφόρου τουρισμού, το Creta Maris Beach Resort προβαίνει στην απαραίτητη διαδικασία για την πιστοποίηση της παραλίας Καστρί/ Creta Maris ως αειφόρος παραλία Costa Nostrum – Sustainable Beaches.

Η νέα αυτή συνεργασία σφραγίστηκε με την υπογραφή του Σύμφωνου Συνεργασίας από τον κ. Ανδρέα Μεταξά, διευθύνοντα σύμβουλο του Creta Maris Beach Resort και από τον κ. Βασίλη Ζησιμόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο και ιδρυτή της Costa Nostrum ΕΠΕ. Και οι δυο πλευρές δηλώσαν αισιόδοξες για τη νέα συνεργασία, η οποία πρόκειται να προσφέρει τα μέγιστα στην περιβαλλοντική αναβάθμιση και ανάδειξη του παράκτιου οικοσυστήματος.

Στη φωτογραφία ο κ. Ανδρέας Μεταξάς, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Μεταξά με τον κ. Νίκο Βλασιάδη, γενικό διευθυντή της ξενοδοχειακής μονάδας Creta Maris Beach Resort και ο κ. Βασίλης Ζησιμόπουλος, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Costa Nostrum ΕΠΕ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024