Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕκδήλωση του Facebook στα Χανιά με παρουσία της γενικής γραμματέως Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού
Περιφέρεια

Εκδήλωση του Facebook στα Χανιά με παρουσία της γενικής γραμματέως Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού

Η κα Ευρυδίκη Κουρνέτα συμμετείχε σε ημερίδα του Facebook και των τοπικών φορέων και είχε συνάντηση εργασίας στην Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού.

Η γενική γραμματέας Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού κα Ευρυδίκη Κουρνέτα παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης και μίλησε σε ειδική εκδήλωση του Facebook στα Χανιά στις 15 Ιουνίου, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Enterprise Greece, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (CSIi).

Η κα Κουρνέτα αναφέρθηκε στην επιτυχημένη τουριστική πολιτική, στην αύξηση του τουρισμού τη διετία 2015-2016 και στα εξαιρετικά μηνύματα για το 2017, τονίζοντας ότι “σε αυτήν την περίοδο της διαρκούς ανάπτυξης του τουρισμού μας, μέσα σε ένα διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον ραγδαίων αλλαγών, καλούμαστε να αξιοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες, το διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ευρεία απήχηση στους στο παγκόσμιο κοινό προς όφελος του τουρισμού και των επιχειρήσεων του κλάδου”.

Μίλησε για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του υπουργείου που ενθαρρύνει την καινοτομία και την χρήση των νέων τεχνολογιών στην τουριστική επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις, μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, καθώς και το σχεδιασμό για τη χρήση ψηφιακών μέσων στην τουριστική εκπαίδευση στο πλαίσιο της επικείμενης αναβάθμισής της.

Επίσης, αναφέρθηκε στην χρήση των νέων τεχνολογιών και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη δυναμική προώθηση και προβολή της Ελλάδας μέσω του ΕΟΤ στο εξωτερικό.

“Μέσα από τη χρήση των πλέον σύγχρονων μέσων και εργαλείων, με έξυπνες δράσεις για πολλαπλάσια οφέλη προβολής αναλόγως του κόστους, προβάλλουμε και προωθούμε την Ελλάδα ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό 365 ημερών στις αγορές- στόχους. Αξιοποιούμε όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες με τη χρήση μεικτής διαφήμισης για να επικοινωνήσουμε άμεσα, αποτελεσματικά και πολύ στοχευμένα την ιδιαίτερη τουριστική ταυτότητα της Ελλάδας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κα Κουρνέτα επισκέφθηκε επίσης το Γραφείο Υποστήριξης Τουρισμού Χανίων, όπου ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα στην λειτουργία της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού. Ανέφερε ότι ο ρόλος των ΠΥΤ και των γραφείων Υποστήριξης Τουρισμού αναβαθμίζεται και εμπλουτίζεται, όπως έχει προβλεφθεί στα νέα Οργανογράμματα του Υπουργείου και του ΕΟΤ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024