Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Ιωάννα Δρέττα αναλαμβάνει γενική διευθύντρια και διευθύνουσα σύμβουλος στη Marketing Greece
ΣΕΤΕ

Η Ιωάννα Δρέττα αναλαμβάνει γενική διευθύντρια και διευθύνουσα σύμβουλος στη Marketing Greece

Η κα Δρέττα, έως πρότινος, σύμβουλος προέδρου ΣΕΤΕ, διαδέχεται τον κ. Ιωσήφ Πάρσαλη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Marketing Greece ανακοινώνει την τοποθέτηση της κας Ιωάννας Δρέττα στη θέση της γενικής διευθύντριας και διευθύνουσας συμβούλου της εταιρείας. Η κα Δρέττα διαδέχεται τον κ. Ιωσήφ Πάρσαλη, “ο οποίος, από την ίδρυσή της έως και σήμερα συνετέλεσε τα μέγιστα, ώστε η εταιρεία να εδραιωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία σχεδιασμού και υλοποίησης της εθνικής στρατηγικής για τον τουρισμό και την προώθηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των ελληνικών προορισμών”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΣΕΤΕ.

Η κα Δρέττα, έως πρότινος, σύμβουλος προέδρου ΣΕΤΕ, αναλαμβάνει να οδηγήσει τη Marketing Greece στην επόμενή της ημέρα. Η κα Δρέττα έχει διατελέσει σε θέσεις ευθύνης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα και έχει πολυετή εμπειρία στον τουρισμό.

Ο πρόεδρος της Marketing Greece και πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Α. Ρέτσος δήλωσε σχετικά: “Μετά από ένα επιτυχημένο κύκλο στο τιμόνι της Marketing Greece, ευχόμαστε στον Ιωσήφ κάθε επιτυχία στα νέα του επαγγελματικά σχέδια. Η αποτελεσματικότητα και η προσήλωσή του παραμένουν παρακαταθήκη για την επόμενη ημέρα της εταιρείας. Είμαστε βέβαιοι ότι η Ιωάννα, με τη γνώση και την εμπειρία της στα θέματα του τομέα θα διασφαλίσει και θα ενδυναμώσει περαιτέρω την πορεία της εταιρείας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024