Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία της Λάμψα ΜΕ με τη γαλλική AccorHotels για το Mercure Belgrade Excelsior Hotel
Ξενοδοχία

Συνεργασία της Λάμψα ΜΕ με τη γαλλική AccorHotels για το Mercure Belgrade Excelsior Hotel

Η εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ ΑΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Orbis Hotel Group – AccorHotels.

Η Orbis Hotel Group, θυγατρική της γαλλικής AccorHotels και διαχειριστής των ξενοδοχείων της  στην Ανατολική Ευρώπη, εγκαινιάζει την παρουσία της στη Σερβία με το άνοιγμα του Mercure Belgrade Excelsior το Σεπτέμβριο του 2017, το οποίο θα διοικείται από την Orbis Hotel Group στα πλαίσια της σύμβασης με την ιδιοκτήτρια και επενδύτρια εταιρεία ΛΑΜΨΑ ΑΕ.

Ξενοδοχείο διατηρητέο από την εποχή του μεσοπολέμου διαθέτει 73 δωμάτια με δυνατότητα επέκτασης έως τα 130, ένα εστιατόριο και μια αίθουσα εκδηλώσεων και βρίσκεται στην καρδιά του Βελιγραδίου, στην περιοχή των βασικών Δημοσίων κτιρίων. Με την ευκαιρία της ένταξης του στη διεθνούς φήμης αλυσίδα Mercure θα συνθεθεί άμεσα με το δίκτυο πωλήσεων και marketing της AccorHotels σε παγκόσμιο επίπεδο.

“Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την παρουσία του Mercure brand στην πόλη του Βελιγραδίου μέσω της νέας συνεργασίας μας με την AccorHotels. Στόχος  αυτής της συνεργασίας είναι να ενισχύσουμε την παρουσία του Βελιγραδίου στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και το Ξενοδοχείο Excelsior να είναι πλέον μέλος μιας δυνατής και αξιοσέβαστης ξενοδοχειακής αλυσίδας παγκοσμίως”, είπε η κα Χλόη Λασκαρίδη στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στη Γαλλική Πρεσβεία του Βελγίου.

Στη δεξίωση που παρέθεσε η Γαλλική Ππρεσβεία μετά τη συνέντευξη Τύπου παρευρέθησαν ο διευθύνων σύμβουλος της AccorHotels Gilles Clavie, ο πρέσβης της Ελλάδος κ. Ηλιάδης, η υπουργός Τουρισμού, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, ο νέος ιδιοκτήτης της Alpha Bank κ. Kostic, η οικογένεια Λασκαρίδη και η διοίκηση των ξενοδοχείων της ΛΑΜΨΑ.

Η εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ ΑΕ, συμφερόντων του Ομίλου Λασκαρίδη, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο από το 1946 και δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα του τουρισμού, έχοντας στην ιδιοκτησία της το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα, το ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο, το Hyatt Regency στο Βελιγράδι και στον έλεγχο της το ξενοδοχείο King George στην Αθήνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024