Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Celestyal Cruises συνδιοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον επιχειρηματικό διαγωνισμό CruiseInn
Κρουαζιέρα

Η Celestyal Cruises συνδιοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον επιχειρηματικό διαγωνισμό CruiseInn

Με ανανεωμένο πρόγραμμα, περισσότερες ημέρες και προορισμούς θα φιλοξενηθεί και φέτος ο διαγωνισμός στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli, στο πλαίσιο της 7ήμερης κρουαζιέρας 'Πανοραμικό Αιγαίο'.

Η Celestyal Cruises συνδιοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον επιχειρηματικό διαγωνισμό, CruiseInn, σε συνεργασία με το ThinkBiz, τον πρώτο επίσημο Φοιτητικό Σύλλογο Επιχειρηματικότητας, που έχει ως βάση το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο διαγωνισμός φέτος θα διεξαχθεί από 23 έως 29 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της 7ημερης κρουαζιέρας “Πανοραμικό Αιγαίο”, στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli, εστιάζοντας σε τρεις θεματικές ενότητες: τον τουρισμό, την οινογαστρονομία και τη ναυτιλία, η οποία προστίθεται για πρώτη φορά φέτος στη θεματολογία του διαγωνισμού.  

Η τρίτη διοργάνωση του CruiseInn θα πραγματοποιηθεί με ανανεωμένο πρόγραμμα και περισσότερο παραγωγικό χρόνο στο κρουαζιερόπλοιο, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να δουλέψουν και να αναπτύξουν τις ιδέες τους εν πλω, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν περισσότερους μαγευτικούς προορισμούς, όπως η Σαντορίνη, η Σμύρνη, το Ναύπλιο, τα Χανιά, η Ρόδος, το Τσεσμέ και η Μύκονος. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές, αποφοίτους και νέους επαγγελματίες, από 18 έως 30 ετών, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Πληροφορικής, του Design, του Τουρισμού, της Ναυτιλίας, των Τροφίμων & Ποτών, των Οικονομικών και του Marketing, οι οποίοι είτε θέλουν να παρουσιάσουν και να θέσουν σε εφαρμογή μια καινοτόμο ιδέα είτε να ενταχθούν σε μια επιχειρηματική ομάδα και να συμμετάσχουν στη δημιουργία μιας start up εταιρείας.

Οι 35 φετινοί συμμετέχοντες θα χωριστούν σε επτά ομάδες, κάθε μία εκ των οποίων θα καλεστεί να αναπτύξει μια καινοτόμο ιδέα, πάνω σε μία από τις τρεις θεματικές ενότητες που περιλαμβάνει ο διαγωνισμός. Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, μέντορες με πλούσια εμπειρία σε συγκεκριμένους τομείς δημιουργίας ενός προϊόντος και ανάπτυξης μιας επιχείρησης, θα συμβουλεύουν και θα καθοδηγήσουν δημιουργικά τους συμμετέχοντες. Στην τελική φάση, οι ολοκληρωμένες πλέον ιδέες των ομάδων θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή της διοργάνωσης. Οι τρεις καλύτερες ομάδες θα λάβουν υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης από τους συνεργάτες του CruiseInn, ενώ η νικήτρια ομάδα θα λάβει χρηματικό έπαθλο αξίας 3.500 ευρώ, μια ευγενική χορηγία της Celestyal Cruises, η οποία για μία ακόμα χρονιά στηρίζει έμπρακτα τον θεσμό.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Celestyal Cruises εντάσσεται στο γενικότερο πλάνο ενεργειών που έχει αναλάβει η εταιρία, με σκοπό τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας. Στόχος της εταιρίας αποτελεί η ενεργοποίηση της ελληνικής φοιτητικής κοινότητας όσον αφορά στη δημιουργία ανατρεπτικών προγραμμάτων και καινοτόμων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, κυρίως σε τομείς που αποτελούν βασικούς πυλώνες ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024