Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Star Alliance κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Συμμαχίας στα Skytrax World Airline Awards
Αερομεταφορές

Η Star Alliance κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Συμμαχίας στα Skytrax World Airline Awards

Το Lounge της Star Alliance στο Los Angeles βραβεύτηκε ως το καλύτερο σαλόνι συμμαχίας. Μεταξύ των κορυφαίων 10 αερογραμμών κατατάχθηκαν 4 αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Συμμαχίας, ενώ 13 αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Συμμαχίας κέρδισαν συνολικά 26 βραβεία.

Φέτος, στην 20η επέτειό της, η Star Alliance κέρδισε τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Συμμαχίας (Best Airline Alliance) στα Skytrax World Airline Awards για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Επιπλέον, το υψηλού κύρους σαλόνι “Los Angeles Lounge” της Συμμαχίας, κέρδισε τον τίτλο του Καλύτερου Σαλονιού (Best Airline Alliance Lounge Award) για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Αποδεχόμενος το βραβείο στο Le Bourget Air Show του Παρισιού, ο Jeffrey Goh, διευθύνων σύμβουλος της Star Alliance δήλωσε: “Το βραβείο αυτό, που λαμβάνουμε στην 20η επέτειό μας, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Δείχνει, για μία ακόμα φορά, ότι η επένδυσή μας σε μία σύγχρονη υποδομή πληροφορικής αποδίδει καρπούς, επιτρέποντας στους περισσότερους από 440.000 υπαλλήλους των αεροπορικών εταιρειών να προσφέρουν στους πελάτες μας μία ακόμα καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία με τη Star Alliance. Με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον, οι κόμβοι πληροφορικής μας, είναι ο θεμέλιος λίθος που θα μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε την ψηφιακή τεχνολογία για να προσφέρουμε μία πιο εξατομικευμένη και βελτιωμένη ταξιδιωτική εμπειρία Alliance”.

Η Star Alliance ήταν η πρώτη αεροπορική συμμαχία που έλαβε το Βραβείο Καλύτερης Συμμαχίας του οργανισμού Skytrax όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η κατηγορία το 2005, και έκτοτε έχει κερδίσει το βραβείο οκτώ φορές.

Τα βραβεία World Airline Awards διαχειρίζεται ο διεθνής οργανισμός αξιολόγησης αεροπορικών μεταφορών Skytrax, που εδρεύει στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου. Η τελευταία έρευνα του οργανισμού διεξήχθη μεταξύ Αυγούστου του 2016 και Μαΐου του 2017, προσελκύοντας 19,87 εκατομμύρια συμμετέχοντες από 105 εθνικότητες. Η έρευνα κάλυψε πάνω από 325 αερογραμμές, από τις μεγαλύτερες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες έως τους μικρότερους εγχώριους μεταφορείς, μετρώντας τα ποιοτικά πρότυπα για 41 βασικούς δείκτες επιδόσεων προϊόντων και υπηρεσιών στην πρώτη γραμμή του αεροδρομίου και στο περιβάλλον εντός του αεροπλάνου.

Συμπληρώνοντας τα βραβεία της Star Alliance, 13 αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Συμμαχίας έλαβαν διακρίσεις σε 26 επιμέρους κατηγορίες ενώ 4 αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Συμμαχίας διακρίθηκαν στις 10 κορυφαίες του κόσμου: Singapore Airlines (2), ANA (3), EVA (6) και Lufthansa (7).

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για την 20η επέτειό της, η Star Alliance πραγματοποιεί έναν παγκόσμιο διαγωνισμό, εμπνευσμένο από τη θεματική ενότητα “Connecting People and Cultures” (Σύνδεση Ανθρώπων και Πολιτισμών). Το έπαθλο είναι ένα εκατομμύριο μίλια συχνών πτήσεων (frequent flyer miles) και στο διαγωνισμό συμμετέχουν και τα 21 Προγράμματα Τακτικών Επιβατών (FFPs = Frequent Flyers Programs) της Συμμαχίας.

Ο διαγωνισμός διαρκεί έως τις 31 Ιουλίου και είναι διαθέσιμος και στις εννέα γλώσσες του ιστότοπου της Star Alliance, που περιλαμβάνουν κινέζικα (απλοποιημένα) / κινέζικα (Παραδοσιακά), αγγλικά, γαλλικά, κορεάτικα, ιαπωνικά, πορτογαλικά και ισπανικά. Η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα, από τον εταίρο της 20ης επετείου της Star Alliance, National Geographic, και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024