Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Ryanair ανακοινώνει 17 νέες συνδέσεις από Αθήνα μέσω Milano Bergamo
Αεροπορικές εταιρείες

H Ryanair ανακοινώνει 17 νέες συνδέσεις από Αθήνα μέσω Milano Bergamo

Από τις 3 Ιουλίου, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν κρατήσεις προς 17 νέα δρομολόγια (από 300 νέα) μέσω του Bergamo στο Ryanair.com, να μεταβιβάζονται στον ελεγχόμενο χώρο του αερολιμένα χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης (transfer) και να προωθούν αυτόματα τις αποσκευές τους στην επόμενη πτήση για τον τελικό τους προορισμό.

Η Ryanair ανακοίνωσε την ένταξη 17 νέων συνδέσεων από την Αθήνα, μέσω του αεροδρομίου Milano Bergamo, προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να συνδέονται απευθείας σε άλλες πτήσεις του δικτύου της. Έπειτα από την επιτυχημένη ανακοίνωση συνδεόμενων πτήσεων στο αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης και στο Milano Bergamo αυτήν την εβδομάδα, από τις 3 Ιουλίου, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να:

  • Πραγματοποιούν κρατήσεις προς 17 νέα δρομολόγια (από 300 νέα) μέσω του Bergamo στο Ryanair.com
  • Συνδέονται μέσω Milano Bergamo προς/από Αθήνα προς: Αλικάντε, Βαλένθια, Βαρκελώνη, Ίμπιζα, Κάλιαρι, Κατάνια, Λαμέτζια, Λανθαρότε, Μαδρίτη, Μάλαγα, Μπάρι, Μπρίντιζι, Νάπολη, Παλέρμο, Πεσκάρα, Σαραγόζα και Τράπανι
  • Μεταβιβάζονται στον ελεγχόμενο χώρο του αερολιμένα χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης (transfer)
  • Προωθούν αυτόματα τις αποσκευές τους στην επόμενη πτήση για τον τελικό τους προορισμό.

Η νέα αυτή υπηρεσία συνδεόμενων πτήσεων αποτελεί την τελευταία από μία σειρά καινοτομιών της Ryanair, στα πλαίσια του τέταρτου έτους του προγράμματος “Always Getting Better”, με περισσότερα αεροδρόμια στο δίκτυο της Ryanair να ακολουθούν.

Ο David O’Brien, Chief Commercial Officer της Ryanair, δήλωσε στην Αθήνα: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε 17 νέες συνδέσεις από Αθήνα προς Ιταλία και Ισπανία  μέσω Μιλάνο Μπέργκαμο, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες μας να κάνουν κρατήσεις για συνδεόμενε πτήσεις με τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη.

Πολλά από αυτά τα νέα δρομολόγια θα μπορούσανε να είχαν ενταχθεί απευθείας στο πρόγραμμα της Αθήνας, συμβάλλοντας σε αυξημένη τουριστική κίνηση και περισσότερες θέσεις εργασίας, ένα τα τέλη του αεροδρομίου δεν ήταν τόσο ακριβά.

Μέσω των 17 αυτών συνδέσεων, οι επιβάτες μας θα μπορούν να μεταβιβάζονται στην επόμενη πτήση τους, χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης, καθώς και να προωθούν αυτόματα τις αποσκευές τους στην επόμενη πτήση για τον τελικό τους προορισμό.

Η νέα αυτή υπηρεσία, αποτελεί την τελευταία από μία σειρά καινοτομιών, στα πλαίσια του 4ου έτους του προγράμματος ‘Always Getting Better’ και πρόκειται να ενταχθεί σε περισσότερα αεροδρόμια του δικτύου μας.

Το Ryanair.com, είναι η μεγαλύτερη σε επισκέψεις ιστοσελίδα αεροπορικής εταιρείας παγκοσμίως, προσφέροντας πλέον και αεροπορικά εισητηρία προς τις ΗΠΑ και την Νότια Αμερική. Παράλληλα, συνεχίζουμε τις συνομιλίες μας με την Aer Lingus και τη Norwegian – καθώς και με άλλους πιθανούς συνεργάτες- με την προοπτική έναρξης πτήσεων μέσω τρίτων αεροπορικών εταιριών αργότερα μέσα στο έτος.

Γιορτάζουμε την ανακοίνωση των 17 νέων συνδέσεων από Αθήνα μέσω Μιλάνο Μπέργκαμο, προσφέροντας 20% έκπτωση σε όλα τα δρομολόγια από/προς Αθήνα, για πτήσεις από τον Σεπτέμβριο ως τον Νοέμβριο. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 23 Ιουνίου”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024