Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήYπουργείο Τουρισμού: Δεν είμαστε αρμόδιοι για τις ξένες κινηματογραφικές παραγωγές
Υπουργείο Τουρισμού

Yπουργείο Τουρισμού: Δεν είμαστε αρμόδιοι για τις ξένες κινηματογραφικές παραγωγές

Διευκρινιστική απάντηση του Υπουργείου Τουρισμού σε δημοσιεύματα σχετικά με το 'Μamma Mia 2'.

Με αφορμή τη σύγχυση που έχουν δημιουργήσει δημοσιεύματα και δημόσιες τοποθετήσεις σχετικά με την ταινία “Mamma Mia 2” και την επιλογή άλλων χωρών για την πραγματοποίηση γυρισμάτων, το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Τουρισμού διευκρινίζει τα εξής:

  1. Το Υπουργείο Τουρισμού δεν είναι αρμόδιο.
  2. Κατόπιν επικοινωνίας με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, στο οποίο ανήκει το Hellenic Film Commission και εποπτεύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού, επιβεβαιώθηκε ότι ουδέποτε είχε γίνει οποιαδήποτε προσέγγιση ή επικοινωνία και ουδέποτε είχε κατατεθεί στον αρμόδιο φορέα οποιοδήποτε αίτημα ή πρόταση σχετική με την εν λόγω ταινία.

Πρόκειται επομένως για ανυπόστατες και ανεπίσημες πληροφορίες, που αρχικά εμφανίστηκαν σε μεμονωμένη ιστοσελίδα και έχουν αναπαραχθεί χωρίς να έχουν διασταυρωθεί, συνδέοντας άστοχα και λανθασμένα κατά την αναπαραγωγή τους το Υπουργείο Τουρισμού.

Για τα γενικότερα θέματα που αφορούν το Hellenic Film Commission και τις ενέργειες που γίνονται για την προσέλκυση ξένων παραγωγών στην Ελλάδα, το αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού έχει προχωρήσει κατ’επανάληψιν σε σχετικές ανακοινώσεις και δελτία Τύπου το τελευταίο διάστημα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024