Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου φιλοξενεί Αμερικανούς δημοσιογράφους στη Σαντορίνη και τη Σίφνο
Προώθηση προορισμού

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου φιλοξενεί Αμερικανούς δημοσιογράφους στη Σαντορίνη και τη Σίφνο

Στόχος του ταξιδιού εξοικείωσης στη Σαντορίνη και τη Σίφνο, είναι να γνωρίσουν οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι εκπροσωπούν έντυπα μεγάλης κυκλοφορίας, ηλεκτρονικά θεματικά sites και blogs με ευρεία απήχηση στο αμερικανικό κοινό, τις ξεχωριστές ομορφιές των νησιών και να βιώσουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Αμερικανοί δημοσιογράφοι και bloggers θα φιλοξενηθούν το διάστημα από 22 έως 26 Ιουνίου στη Σαντορίνη και στη Σίφνο στο πλαίσιο press trip που συνδιοργανώνεται από τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και το γραφείο του ΕΟΤ Νέας Υόρκης-Καναδά.

Το ταξίδι εξοικείωσης εντάσσεται στη στοχευμένη προσπάθεια που καταβάλει η Περιφέρεια για την προσέγγιση και το άνοιγμα της αμερικανικής τουριστικής αγοράς. Στόχος του ταξιδιού εξοικείωσης που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη και τη Σίφνο, είναι να γνωρίσουν οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι εκπροσωπούν έντυπα μεγάλης κυκλοφορίας, ηλεκτρονικά θεματικά sites και blogs με ευρεία απήχηση στο αμερικανικό κοινό, τις ξεχωριστές ομορφιές των νησιών και να βιώσουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι που συμμετέχουν στο ταξίδι είναι οι:

  • Lisa Bonner, Hello Beautiful magazine, που απευθύνεται σε εξειδικευμένο κοινό ομορφιάς υψηλού εισοδηματικού χαρακτήρα (30.000 αναγνώστες το μήνα)
  • Nina Reeder, Upscale magazine (177.000 αντίτυπα το μήνα)
  • Gina Pace, New York Daily News (253.913 αντίτυπα και 26.112.348 on line επισκεψιμότητα)
  • Douglas Jay Singer, Jet Set Magazine (100.000 αντίτυπα το μήνα)
  • Charles Creekmur, EBONY Magazin & AllHipHop.com (3 εκατ. επισκέπτες το μήνα)

Tους δημοσιογράφους / bloggers θα συνοδεύει η διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ Νέας Υόρκης-Καναδά, κα Γκρέτα Καματερού. Σημειώνεται ότι το ταξίδι αποτελεί συνέχεια του περυσινού press trip, που συνδιοργανώθηκε με επιτυχία από τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το γραφείο ΕΟΤ σε Ρόδο, Σύμη και Κω.

Με αφορμή την επίσκεψη των Αμερικανών δημοσιογράφων, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Νοτίου Αιγαίου, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου δηλώνει: “Η αμερικανική τουριστική αγορά παρουσιάζει μία μεγάλη δυναμική, την οποία δεν έχουμε αξιοποιήσει ακόμη στον επιθυμητό βαθμό. Οι αφίξεις αμερικανών τουριστών στην Ευρώπη εμφανίζουν σταθερή άνοδο, με την Ελλάδα να δέχεται επίσης αυξημένες ροές. Αυτή την τάση πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Οι Αμερικανοί αγαπούν τη χώρα μας και την ιστορία της.

Τα νησιά μας μπορούν να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών τουριστών. Η Σαντορίνη και η Μύκονος αποτελούν τους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς για τους επισκέπτες από την Αμερική. Στο πλαίσιο λοιπόν του στρατηγικού μας πλάνου για την τουριστική προβολή, στοχεύουμε στην αμερικανική αγορά και με τις κατάλληλες ενέργειες προωθούμε τους προορισμούς του Νοτίου Αιγαίου”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024