Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςAirbnb: Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί και εμπειρίες για τους μεμονωμένους ταξιδιώτες
Τάσεις

Airbnb: Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί και εμπειρίες για τους μεμονωμένους ταξιδιώτες

Είτε πρόκειται για ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι είτε για μια μακρά, μοναχική περιπέτεια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ταξιδεύουν μεμονωμένα.

Η τάση του μεμονωμένου ταξιδιώτη αντανακλάται στα τελευταία στοιχεία της Airbnb, σύμφωνα με τα οποία ένας αυξανόμενος αριθμός κρατήσεων προέρχεται από μεμονωμένους ταξιδιώτες. Στις κορυφαίες πόλεις για σόλο ταξίδια – που περιλαμβάνουν προορισμούς όπως το Μπουένος Άιρες, το Τορόντο και το Όσλο – το 14-27% όλων των κρατήσεων πραγματοποιούνται από μεμονωμένους ταξιδιώτες, ενώ οι ανερχόμενοι προορισμοί για σόλο ταξίδια περιλαμβάνουν πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Η διαδικασία για μια σόλο διαδρομή μπορεί να είναι μια αναζωογονητική και συναρπαστική εμπειρία, που βοηθά τους ταξιδιώτες να επεκτείνουν τα όριά τους και να δουν τον κόσμο με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Από την έναρξη του Airbnb Trips, γίνεται ευκολότερο για τους μεμονωμένους ταξιδιώτες να επισκεφθούν έναν νέο προορισμό, με τη βοήθεια των ντόπιων κατοίκων. Στις κορυφαίες πόλεις για μεμονωμένους ταξιδιώτες της Airbnb, οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν κράτηση με την επιλογή “Experiences” που παρέχει η εταιρεία, ως έναν τρόπο για να γνωριστούν με τους ντόπιους και τους συνταξιδιώτες τους, μαθαίνοντας και κάτι νέο, απολαμβάνοντας ένα γεύμα ή συμμετέχοντας σε μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία.

Με βάση την αύξηση των κρατήσεων από μεμονωμένους ταξιδιώτες το 2016, ακολουθούν μερικοί δημοφιλείς προορισμοί για σόλο ταξίδια:

Οι περισσότερες κρατήσεις στο “Experiences” για τους μεμονωμένους ταξιδιώτες περιλαμβάνουν μαθήματα μαγειρικής, μαθήματα σερφ και εργαστήρια χειροτεχνίας.

Στο Λονδίνο, η πιο δημοφιλής “Εμπειρία” για τους σόλο ταξιδιώτες είναι το εργαστήριο Fabulous Fascinators, όπου οι επισκέπτες μπορούν να πιουν τσάι, να φτιάξουν καπέλα και να αλληλεπιδράσουν με ένα οικείο, δημιουργικό περιβάλλον.

Στη Βαρκελώνη, η κορυφαία “Εμπειρία” είναι το “Paella Maestro”, ένα χαλαρό μάθημα για την προετοιμασία ενός από τα πιο γνωστά πιάτα της Ισπανίας, που συνοδεύεται από Σανγκρία, επιδόρπια και μεγάλη παρέα.

Στο Σαν Φρανσίσκο, οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες φαίνεται να προτιμούν το “Sunset Disco Yoga”, μια γιόγκα ευεξίας και μια χορευτική “Εμπειρία” που έχει θέα στα καλύτερα αξιοθέατα της πόλης.

Οι ταξιδιώτες του Σίδνεϊ επέλεξαν να αντικρίσουν την ανατολή του ηλίου μαζί με έναν ντόπιο επαγγελματία ναυαγοσώστη, αλλά και μαθήματα bodysurfing και ένα φρέσκο πρωινό στο Bondi Dawn Patrol.

Για τους μεμονωμένους ταξιδιώτες στο Τόκιο, το “Tokyo Cooking Class” είναι μια νόστιμη μαγειρική “Εμπειρία” που μοιάζει πολύ με το σπιτικό γεύμα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024