Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

Βελτίωση των συνθηκών ελλιμενισμού ζητούν οι Παξοί

Τατιάνα Ρόκου - 27 Ιούνιος 2017, 09:30

Αίτημα για την επιστροφή του Λιμενικού Ταμείου στο νησί των Παξών.


Οι πολίτες της Λάκκας Παξών έστειλαν επιστολή προς τον πρόεδρο και το Δ.Σ του Οργανισμού Λιμένος Κερκύρας (ΟΛΚΕ), με την οποία αιτούνται “τη βελτίωση των συνθηκών ελλιμενισμού των πλοιαρίων στον όρμο της Λάκκας που έχετε στην δικαιοδοσία σας και την προώθηση της μελέτης που έχει γίνει από τον Δήμο Παξών για τον Λιμένα Λάκκας εδώ και αρκετά χρόνια και σας έχει παραδοθεί”.

Επίσης, θεωρούν ότι είναι επιτακτική η ανάγκη πλακόστρωσης και η τοποθέτηση πίλαρ, σημείων πυρόσβεσης και παγκάκια στην παραλιακή για λόγους ευνόητους, αφού ο παραθαλάσσιος οικισμός της Λάκκας γίνεται επισκέψιμος από χιλιάδες τουρίστες όλο τον χρόνο και οι επιχειρήσεις συμβάλουν τόσο στο κράτος όσο και σε εσάς με φόρους και τέλη τραπεζο-καθισμάτων.

“Ενώ τα κεντρικά στενά και οι πλατείες του οικισμού μας είναι πλακοστρωμένα, ο ‘καθρέπτης’ του οικισμού μας, το λιμάνι μας,  δείχνει παραμελημένο και παρατημένο στην τύχη του”, λένε χαρακτηριστικά. “Τέλος αιτούμαστε την επιστροφή του Λιμενικού Ταμείου στο νησί μας, ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να διαχειριστούμε μόνοι μας τον τόπο μας. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και η συλλογή υπογραφών αποτελεί ένα πρώτο βήμα διαμαρτυρίας είμαστε έτοιμοι για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, ακόμη και μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top