Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΒελτίωση των συνθηκών ελλιμενισμού ζητούν οι Παξοί
Θαλάσσιος τουρισμός

Βελτίωση των συνθηκών ελλιμενισμού ζητούν οι Παξοί

Αίτημα για την επιστροφή του Λιμενικού Ταμείου στο νησί των Παξών.

Οι πολίτες της Λάκκας Παξών έστειλαν επιστολή προς τον πρόεδρο και το Δ.Σ του Οργανισμού Λιμένος Κερκύρας (ΟΛΚΕ), με την οποία αιτούνται “τη βελτίωση των συνθηκών ελλιμενισμού των πλοιαρίων στον όρμο της Λάκκας που έχετε στην δικαιοδοσία σας και την προώθηση της μελέτης που έχει γίνει από τον Δήμο Παξών για τον Λιμένα Λάκκας εδώ και αρκετά χρόνια και σας έχει παραδοθεί”.

Επίσης, θεωρούν ότι είναι επιτακτική η ανάγκη πλακόστρωσης και η τοποθέτηση πίλαρ, σημείων πυρόσβεσης και παγκάκια στην παραλιακή για λόγους ευνόητους, αφού ο παραθαλάσσιος οικισμός της Λάκκας γίνεται επισκέψιμος από χιλιάδες τουρίστες όλο τον χρόνο και οι επιχειρήσεις συμβάλουν τόσο στο κράτος όσο και σε εσάς με φόρους και τέλη τραπεζο-καθισμάτων.

“Ενώ τα κεντρικά στενά και οι πλατείες του οικισμού μας είναι πλακοστρωμένα, ο ‘καθρέπτης’ του οικισμού μας, το λιμάνι μας,  δείχνει παραμελημένο και παρατημένο στην τύχη του”, λένε χαρακτηριστικά. “Τέλος αιτούμαστε την επιστροφή του Λιμενικού Ταμείου στο νησί μας, ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να διαχειριστούμε μόνοι μας τον τόπο μας. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και η συλλογή υπογραφών αποτελεί ένα πρώτο βήμα διαμαρτυρίας είμαστε έτοιμοι για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, ακόμη και μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024