Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κρουαζιέρα

Η Ritz-Carlton ξεκινά εταιρεία πολυτελούς κρουαζιέρας

Τατιάνα Ρόκου - 27 Ιούνιος 2017, 11:10

Το πρώτο από τα τρία κρουαζιερόπλοια αυτής της σειράς προγραμματίζεται να ξεκινήσει το δ' τρίμηνο του 2019. Οι κρατήσεις θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2018, ενώ τα σκάφη της Ritz-Carlton Yacht Collection θα είναι διαθέσιμα και για ιδιωτική ναύλωση.


Τί είναι καλύτερο από ένα ξενοδοχείο Ritz-Carlton; Ένα πλωτό Ritz-Carlton. Αυτό σκέφτηκε η διοίκηση του ξενοδοχειακού Ομίλου Ritz-Carlton, η οποία σχεδιάζει να μεταφέρει τις πολυτελείς της υπηρεσίς εν πλω, με την διείσδυσή του στον χώρο της κρουαζιέρας και του yachting.

Η Yacht Ritz-Carlton Collection θα έχει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα και τα σκάφη είναι βέβαιο ότι θα ξεχωρίζουν σε μερικά από τα πιο σπουδαία λιμάνια σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Herve Humler, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της The Ritz-Carlton Hotel Company. “Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός γιωτ και κρουαζιέρας θα οδηγήσει σε ένα νέο τρόπο ταξιδιού πολυτέλειας για τους επισκέπτες που αναζητούν να ανακαλύψουν τον κόσμο σε με μια χαλαρή, κομψή και άνετη ατμόσφαιρα με το υψηλότερο επίπεδο εξατομικευμένων υπηρεσιών”.Το πρώτο από τα τρία κρουαζιερόπλοια αυτής της σειράς προγραμματίζεται να ξεκινήσει το δ’ τρίμηνο του 2019.

Υπό τη δημιουργία των ειδικών στον θαλάσσιο τουρισμό, Douglas Prothero και Lars Clasen, και του Ομίλου Ritz-Carlton, σε συνεργασία με διαθέσιμα κεφάλαια που διαχειρίζεται η Oaktree Capital Management, L.P., η Ritz-Carlton θα παρέχει υπηρεσίες πολυτελείας σε μακροπρόθεσμη βάση.

Η εταιρεία αναπτύσσει δρομολόγια που επιδιώκουν να συνδυάσουν τον τρόπο ζωής των πολυτελών θερέτρων της και την ελευθερία που παρέχουν οι διακοπές με γιωτ, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Με σταθμούς τόσο σε δημοφιλείς όσο και σε πιο ιδιαίτερους προορισμούς, τα ταξίδια θα διαρκούν 7-10 ημέρες.Το πρώτο πλοίο θα ταξιδέψει σε μεγάλο εύρος προορισμών ανάλογα την εποχή, συμπεριλαμβανομένης της Μεσογείου, της Βόρειας Ευρώπης, της Καραϊβικής και της Λατινικής Αμερικής.

Λόγω του μεγέθους του σκάφους (190 μέτρα) το γιωτ θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί μέρη που συνήθως δεν είναι προσβάσιμα σε μεγάλα κρουαζιερόπλοια.

Με χαλαρό ρυθμό ταξιδιού, που περιλαμβάνει τόσο ημερήσια όσο και νυχτερινά αγκυροβολήματα σε διάφορα λιμάνια, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μια μοναδικά προσεγμένη εμπειρία στον εκάστοτε προορισμό.

Το γιωτ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 298 επιβάτες και διαθέτει 149 σουίτες, κάθε μια με ιδιωτικό μπαλκόνι.Θα διαθέτει επίσης δύο σουίτες ρετιρέ, 138 τ.μ., με μοντέρνα επίπλωση κατασκευασμένη στο χέρι και εσωτερικό που έχει σχεδιαστεί από την κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού κρουαζιερόπλοιων Tillberg Design της Σουηδίας και την Ritz-Carlton από κοινού.

“Το Ritz-Carlton είναι γνωστό για τις θρυλικές υπηρεσίες του και τα υψηλά πρότυπα που θέτει”, δήλωσε ο Douglas Prothero, γενικός διευθυντής της The Ritz-Carlton Yacht Collection. “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Ritz-Carlton για να προσφέρουμε την πλέον αποκλειστική εμπειρία yachting που θα βρεθεί στη θάλασσα, σε μια επιχείρηση που θα δώσει νέο νόημα στα ταξίδια πολυτελείας”, συνέχισε ο Lars Clasen, επίσης γενικός διευθυντής της The Ritz -Carlton Yacht Collection.

Τα σκάφη θα διαθέτουν εστιατόριο υπό τον σεφ Sven Elverfeld του “Aqua”, του τρεις φορές βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου του The Ritz-Carlton Wolfsburg. Επίσης, θα διαθέτουν το Ritz-Carlton Spa, ένα σαλόνι με πανοραμική θέα και ένα wine bar, προσφέροντας ποικιλία ψυχαγωγίας επί του σκάφους.

Θα προσφέρουν επίσης επιλεγμένα ταξίδια προορισμού μέσω συνεργασιών με τοπικούς σεφ, μουσικούς και καλλιτέχνες, επιτρέποντας στους επισκέπτες να βιώσουν τους προορισμούς με ξεχωριστούς, βιωματικούς τρόπους, τόσο στο πλοίο όσο και στην ξηρά.

Οι κρατήσεις θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2018, ενώ τα σκάφη της Ritz-Carlton Yacht Collection θα είναι διαθέσιμα και για ιδιωτική ναύλωση.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top