Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠερισσότερες παραλίες συμμετέχουν στην εφαρμοργή Plazz
Τεχνολογία

Περισσότερες παραλίες συμμετέχουν στην εφαρμοργή Plazz

Online πρόσβαση και κράτηση σε ξαπλώστρες οργανωμένων παραλιών σε όλη την Ελλάδα, από τη Χαλκιδική, την Αττική μέχρι την Κρήτη και την Κύπρο (Δήμος Πάφου, Δήμος Αγίας Νάπας).

Φέτος το καλοκαίρι, η βραβευμένη ψηφιακή πλατφόρμα κράτησης ξαπλώστρας Plazz, επέστρεψε με ακόμα περισσότερες παραλίες. Συγκεκριμένα, η Plazz προσφέρει πρόσβαση σε παραλίες με διαθέσιμες ξαπλώστρες που ξεπερνούν τις 3.000 σε 65 σημεία σε όλη την Ελλάδα, σε προσιτές τιμές, που ξεκινούν ακόμα και από 1 ευρώ.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή; Μπαίνει κανείς στο plazz.com ή κατεβάζει την εφαρμογή Plazz στο smartphone (iOS και Andoird) και έχει πρόσβαση σε ξαπλώστρες οργανωμένων παραλιών σε όλη την Ελλάδα, από τη Χαλκιδική, την Αττική μέχρι την Κρήτη και την Κύπρο (Δήμος Πάφου, Δήμος Αγίας Νάπας).

Αφού εγγραφεί στην Plazz, διαλέγει παραλία, ξαπλώστρα, ημέρα και ώρα, προ-πληρώνει μέσω πιστωτικής κάρτας και είναι έτοιμος. Σημειώνεται ότι η κράτηση είναι έγκυρη έως 45 λεπτά μετά τη συγκεκριμένη ώρα και δε θα είναι πλέον διαθέσιμη μετά την περίοδο αυτή.

Παράλληλα, μέσα από την Plazz έχει τη δυνατότητα να απολαύσει επιπλέον υπηρεσίες (π.χ. καφέ, χυμό, αναψυκτικό, σνακ, parking, water sports) που προσφέρουν οι παραλίες σε καλύτερες τιμές, ειδικά και αποκλειστικά για τους χρήστες της εφαρμογής.

Η ευκολία και η ευχρηστία της εφαρμογής, σε συνδυασμό με τις πολλαπλές επιλογές σημείων και τις προσιτές τιμές “λύνει” τα χέρια και το γνωστό πρόβλημα του αν θα βρει κανείς διαθέσιμες ξαπλώστρες στην παραλία, την ώρα που θα την επισκεφθεί.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024