Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΈληξε η απαγόρευση για laptop στις πτήσεις της Emirates προς τις ΗΠΑ
Αεροπορικές εταιρείες

Έληξε η απαγόρευση για laptop στις πτήσεις της Emirates προς τις ΗΠΑ

Έπαυσε η ισχύς της απαγόρευσης για την ύπαρξη φορητών υπολογιστών και μεγάλων ηλεκτρονικών συσκευών στην καμπίνα των πτήσεων της Emirates στα δρομολόγια προς τις ΗΠΑ.

Οι απαγορεύσεις των φορητών υπολογιστών και άλλων μεγάλων ηλεκτρονικών συσκευών στις πτήσεις της Emirates προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έχει πλέον αρθεί και η αεροπορική εταιρεία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Με άμεση ισχύ, οι απαγορεύσεις ηλεκτρονικών συσκευών στις πτήσεις της Emirates από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι προς τις ΗΠΑ, έχουν πλέον σταματήσει να ισχύουν. Η Emirates εργάστηκε σκληρά σε συνδυασμό με διάφορους φορείς της πολιτικής αεροπορίας και τις τοπικές αρχές για την εφαρμογή ενισχυμένων μέτρων ασφαλείας και πρωτοκόλλων, που πληρούν τις απαραίτητες οδηγίες ασφαλείας του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ για όλες τις αμερικανικές πτήσεις. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τις ΗΠΑ και τις τοπικές αρχές για την υποστήριξή τους και να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την κατανόηση και την υπομονή τους κατά τους τελευταίους μήνες, όταν η απαγόρευση ήταν σε ισχύ”.

Σημειώνεται ότι η Emirates επί του παρόντος εξυπηρετεί 11 περιοχές στις ΗΠΑ: Fort Lauderdale (FLL), Ορλάντο (MCO), Σικάγο (ORD), Βοστώνη (BOS), Σαν Φρανσίσκο (SFO), Λος Άντζελες (LAX), Σιάτλ (SEA) Χιούστον (IAH), Ουάσινγκτον (IAD) και Νέα Υόρκη (JFK).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024