Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομία2017 Certificate of Excellence για το Sofitel Athens Airport και το εστιατόριο 'Καράβι' από το TripAdvisor
Ξενοδοχεία

2017 Certificate of Excellence για το Sofitel Athens Airport και το εστιατόριο 'Καράβι' από το TripAdvisor

Με βάση την εμπειρία που αποκόμισαν κατά τη διαμονή τους, επισκέπτες από όλον τον κόσμο βαθμολόγησαν και αξιολόγησαν τις υπηρεσίες φιλοξενίας του γνωστού 5άστερου ξενοδοχείου και του δημοφιλούς εστιατορίου με την πανοραμική θέα.

Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο χάρισαν και αυτή τη χρονιά στο Sofitel Athens Airport και το εστιατόριο “Καράβι” τη διάκριση “Certificate of Excellence” του TripAdvisor.

Με βάση την εμπειρία που αποκόμισαν κατά τη διαμονή τους, επισκέπτες από όλον τον κόσμο βαθμολόγησαν και αξιολόγησαν τις υπηρεσίες φιλοξενίας του γνωστού 5άστερου ξενοδοχείου και του δημοφιλούς εστιατορίου με την πανοραμική θέα. Τόσο η ποσότητα όσο και η ποιότητα των συγκεκριμένων κριτικών, οδήγησαν στο να απονείμει ο μεγαλύτερος παγκοσμίως ταξιδιωτικός ιστότοπος το “2017 Certificate of Excellence” στο Sofitel Athens Airport και στο “Καράβι”.

“Για άλλη μία χρονιά οι βαθμολογίες που απέσπασαν το Sofitel Athens Airport και το εστιατόριο ‘Καράβι’ από τους ταξιδιώτες στο TripAdvisor μάς γέμισαν υπερηφάνεια. Δεν υπάρχει ισχυρότερο κίνητρο από την αναγνώριση των επισκεπτών μας, και θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα να ανταποκρινόμαστε στα υψηλότερα πρότυπα διαμονής και φιλοξενίας”, δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Sofitel Athens Airport, κ. Γιώργος Σταύρου.   

Το “Certificate of Excellence” αποτελεί την επισφράγιση της ποιότητας, της ποσότητας και της επικαιρότητας των κριτικών, όπως αυτές υποβάλλονται από τους ίδιους τους ταξιδιώτες στην κορυφαία ταξιδιωτική πλατφόρμα TripAdvisor για μια περίοδο 12 μηνών. Για να επιλεχθεί μια επιχείρηση θα πρέπει να συγκεντρώνει βαθμολογία τουλάχιστον 4 στα 5, να διαθέτει έναν ελάχιστο αριθμό αξιολογήσεων και να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024