Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΛήξη της απαγόρευσης για laptop και στις πτήσεις της Turkish προς τις ΗΠΑ
Αερομεταφορές

Λήξη της απαγόρευσης για laptop και στις πτήσεις της Turkish προς τις ΗΠΑ

Η απαγόρευση θα λήξει σύντομα για την Turkish Airlines και για τις πτήσεις προς τη Βρετανία. Έως τις 19 Ιουλίου, αναμένεται να παύσουν οι περιορισμοί και για την Saudia Arabia Airlines για πτήσεις από Jeddah και Reyadh.

Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι ήρε την απαγόρευση για μεγάλες ηλεκτρονικές συσκευές -όπως τα laptop- για πτήσεις προς τις ΗΠΑ από την Κωνσταντινούπολη και για την Turkish Airlines. Η απαγόρευση έχει ήδη λήξει για το Abu Dhabi και την Etihad.

Πλέον οι επιβάτες που επιβιβάζονται σε πτήσεις της Turkish Airlines θα μπορούν να πάρουν μαζί τους στην καμπίνα τους αεροσκάφους και τα laptop τους, σε πτήσεις προς τις ΗΠΑ.

Ο Bilal Eksi, CEO της Turkish Airlines δήλωσε ότι η απαγόρευση θα λήξει σύντομα για την αεροπορική εταιρεία και για τις πτήσεις προς τη Βρετανία.

Η απόφαση της άρσης των περιορισμών για τις πτήσεις προς τις ΗΠΑ πάρθηκε ύστερα από την ολοκλήρωσης των επιθεωρήσεων ασφαλείας που έγιναν στο αεροδρόμιο Ataturk της Κωνσταντινούπολης

Έως τις 19 Ιουλίου, αναμένεται να παύσουν οι περιορισμοί και για την Saudia Arabia Airlines για πτήσεις από Jeddah και Reyadh.

Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευσης μεταφοράς laptop και μεγάλων ηλεκτρονικών  συσκευών στην καμπίνα εφαρμοζόταν από τον περασμένο Μάρτιο σε δέκα αεροδρόμια οκτών χωρών (Αίγύπτου, Μαρόκου, Ιορδανίας, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σαουδικής Αραβίας, Κουβέιτ, Κατάρ και Τουρκίας).

Στη φωτογραφία, έλεγχος επιβατών στο αεροδρόμιο Ataturk της Κωνσταντινούπολης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024