Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Τo Porto Carras Grand Resort ένα 'diamond of the Greek Economy'

Άγγελος Ρεστάνης - 07 Ιούλιος 2017, 12:58

Τιμητική διάκριση έλαβε το Porto Carras Grand Resort στην εκδήλωση Diamonds of the Greek Economy, με στόχο την ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων.


Σε μία λαμπρή εκδήλωση, με τίτλο Diamonds of the Greek Economy, που διοργάνωσε η εταιρεία New Times Publishing, απονεμήθηκε στo Porto Carras Grand Resort τιμητική διάκριση, για την πολύ θετική πορεία του, το οποίο παρέλαβαν η β’ αντιπρόεδρος του Porto Carras, κα Μαριάννα Στέγγου και η οικονομική διευθύντρια του Ομίλου κα Κωνσταντίνα Αλεξοπούλου.

Το Porto Carras Grand Resort είναι η κύρια και πολύ πετυχημένη τουριστική δραστηριότητα του Ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής. Σε μια έκταση 17.630 στρεμμάτων στη Σιθωνία, μέσα στην καταπράσινη φύση της Χαλκιδικής, το Porto Carras αποτελεί σημείο αναφοράς στη σύγχρονη τουριστική ζωή της Ελλάδας. Σήμερα, το Porto Carras είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους τουριστικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, με μακρόχρονη ιστορία, και αειφόρο ανάπτυξη που αναβαθμίζει την περιοχή της Σιθωνίας συνολικά και συμβάλλει ταυτόχρονα στην ανάπτυξη της τουριστικής και πολιτιστικής εικόνας της Ελλάδας ευρύτερα.

Στην εκδήλωση Diamonds of the Greek Economy, με στόχο την ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων, συμμετείχαν μέλη των σημαντικότερων, υγιών και δραστήριων επιχειρηματικών ομίλων και φορέων της χώρας, ως και μέλη της κυβέρνησης και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top